Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW Motorsport News - Numărul 03/17

Podium dublu pentru BMW M6 GTLM în etapa IWSC de la Austin - ROWE Racing pe podium la Brands Hatch - Două victorii pentru West Surrey Racing la Thruxton

Motorsport Newsletter
·
Automotive
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~73,36 KB)
  
Photos(9x, ~16,71 MB)

Bucureşti. Nu contează că vorbim de DTM, de IMSA WeatherTech SportsCar Championship sau de nenumăratele campionate regionale: săptămână după săptămână, echipele şi piloţii BMW de pretutindeni se luptă pentru puncte, victorii şi titluri. Şi în afara circuitelor, membrii familiei BMW Motorsport sunt protagoniştii ştirilor principale. "BMW Motorsport News" ne permite să rezumăm constant acţiunea într-o manieră compactă şi informativă. Aşa vei fi mereu la curent cu toate informaţiile.

Primele două clasări pe podium în 2017 pentru BMW Team RLL
Cea de-a patra etapă din IMSA WeatherTech SportsCar Championship (IWSC), desfăşurată pe Circuit of the Americas (COTA) din Austin (statul Texas), a adus o dublă clasare pe podium pentru BMW Team RLL, o binemeritată recompensă pentru munca intensă a echipei din ultimele luni. Bill Auberlen (SUA) şi Alexander Sims (Marea Britanie) au dus #25 BMW M6 GTLM pe locul al doilea, la finalul cursei de 2h40', parcurgând 71 de tururi şi încheind la 2,498 secunde de maşina învingătoare, #3 Corvette. John Edwards (SUA) şi Martin Tomczyk (Germania), echipajul #24 BMW M6 GTLM, au ocupat locul al treilea, după o evoluţie bună din pole postion.

Blancpain GT Series: ROWE Racing pe podium la Brands Hatch
Echipa ROWE Racing a avut motive de sărbătoare după etapa din Blancpain GT Series Sprint Cup de la Brands Hatch (Marea Britanie). Markus Palttala şi Jesse Krohn (ambii din Finlanda) au impresionat din start cu #98 BMW M6 GT3. Cei doi au fost cei mai rapizi în a doua sesiune de antrenamente libere şi apoi au obţinut al treilea timp în calificări pentru cursa de calificare. Palttala şi Krohn au oferit o evoluţie remarcabilă, urcând pe locul al doilea în cursă, poziţie care a fost sinonimă cu primul lor podium la finalul întrecerii. În cursa principală, cei doi finlandezi au ocupat poziţia a cincea, acumulând alte puncte preţioase pentru ROWE Racing. Maşina #99, cu piloţii oficiali BMW António Félix da Costa (Portugalia) şi Philipp Eng (Austria) în cockpit, a impresionat cu locul al cincilea din manşa de calificare. Cei doi au fost ghinionişti în cursa principală. Evoluţia loc s-a încheiat prematur după o coliziune cu altă maşină pe linia standurilor. Următoarea etapă va avea loc la 3-4 iunie, la Zolder (Belgia).

BTCC: Collard şi Turkington se impun la Thruxton
Echipa West Surrey Racing a obţinut încă două victorii în al treilea week-end de cursă din British Touring Car Championship (BTCC), desfăşurat la Thruxton (Marea Britanie). Rob Collard (Marea Britanie), aflat la comenzile unui BMW 125i M Sport, a trecut primul linia de sosire în a doua cursă a week-endului. Britanicul a ocupat locurile al zecelea şi al şaptelea în celelalte două manşe. Coechipierul său Colin Turkington (Marea Britanie), care a obţinut prima sa victorie din acest sezon la Donington Park (Mrea Britanie), a confirmat succesele sale recente cu victoria din cursa a treia. Anterior, el fusese al şaptelea şi al şaselea în primele două manşe. Andrew Jordan (Marea Britanie) a ocupat poziţiile a 28-a, a 14-a şi 13-a în al treilea BMW 125i M Sport.

Australian GT: BMW Team SRM sărbătoreşte cel mai bun rezultat din acest sezon
Steve Richards (Noua Zeelandă) şi James Bergmüller (Australia), aflaţi la comenzile unui BMW M6 GT3, au ocupat locul al şaptelea în cursa de duminică din campionatul GT al Australiei, desfăşurată pe "Barbagallo Raceway" din Perth (Australia). Echipajul BMW Team SRM s-a clasat al zecelea în etapa de sâmbătă - în a doua manşă, cu o durată de 60 de minute, cei doi au urcat constant în clasament. Danny Stutterd (Australia) a fost al 14-lea sâmbătă, el pilotând al doilea BMW M6 GT3 al echipei. Ca urmare a unui accident, el nu a încheiat etapa de duminică.

Japanese Super GT: locul al şaptelea pentru BMW Team Studie
Fuji (Japonia) a găzduit a doua etapă a acestui sezon din campionatul Super GT al Japoniei. După 101 tururi, Jörg Müller (Germania) şi Seiji Ara (Japonia), membri ai BMW Team Studie, au trecut linia de sosire pe locul al şaptelea la categoria GT300, cei doi pilotând un BMW M6 GT3. Al doilea BMW M6 GT3, înscris de Autobacs Racing Team Aguri, a ocupat locul al 17-lea în cursa de la poalele Muntelui Fuji.

Nou site BMW Motorsport pentru sezonul 2017
Aspect nou şi pe web: noul website BMW Motorsport a devenit activ chiar înainte de începerea sezonului DTM 2017. Pe www.bmw-motorsport.com, fanii BMW pot găsi orice vor să ştie despre programul competiţional al constructorului: de la implicare în competiţii precum DTM şi IMSA WeatherTech SportsCar Championship la profiluri detaliate ale piloţilor şi maşinilor, precum şi informaţii despre biletele la cele mai mari evenimente ale anului. Designul noului website păstrează stilul de revistă şi a fost optimizat pentru utilizare pe dispozitive mobile. Datorită funcţionalităţii receptive, noul website a înlocuit aplicaţia BMW Motorsport. De asemenea, fanii pot găsi cele mai recente informaţii din lumea motorsportului pe canalele social media BMW Motorsport - Facebook, Twitter şi Instagram. Mai mult, de la începutul lunii martie 2017, BMW Motorsport este prezentă şi pe noua platformă social media "DriveTribe". Aici, pasionaţii de maşini se pot conecta sau pot urmări diferite profiluri, cunoscute ca Tribes. Acestea includ acum şi BMW Motorsport Tribe. Distraţi-vă cu noul aspect al canalelor digitale BMW Motorsport.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare