Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Alexander Zverev a câştigat BMW Open by FWU 2017 şi BMW i8 Protonic Frozen Black Edition

După 72 de minute, Alexander Zverev a reuşit: în calitate de câştigător al BMW Open by FWU 2017, el a obţinut nu doar al treilea titlul ATP din carieră şi un premiu de 85.945 de euro. Jucătorul în vârstă de 20 de ani a primit celebrii Lederhose ce revin campionului de la tradiţionalul turneu din München, dar şi BMW i8 Protonic Frozen Black Edition.

More Sports
·
BMW Tennis
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~88,65 KB)
  
Photos(3x, ~12,83 MB)
  • Germanul Alexander Zverev s-a impus în finala de înaltă clasă cu 6-4, 6-3 în faţa lui Guido Pella (Argentina)
  • Automobilul BMW i8 în ediţia limitată Protonic Frozen Black Edition valorează aproximativ 140.000 de euro
  • BMW a fost pentru a 30-a oară partener principal al Campionatelor Internaţionale de tenis ale Bavariei

Bucureşti/München. După 72 de minute, Alexander Zverev a reuşit: în calitate de câştigător al BMW Open by FWU 2017, el a obţinut nu doar al treilea titlul ATP din carieră şi un premiu de 85.945 de euro. Jucătorul în vârstă de 20 de ani a primit celebrii Lederhose ce revin campionului de la tradiţionalul turneu din München, dar şi un revoluţionar automobil hybrid plug-in, care oferă o plăcere a condusului în egală măsură sportivă şi eficientă: BMW i8 Protonic Frozen Black Edition.

Finala nu a avut un început favorabil pentru Zverev. Venit din calificări, Guido Pella a făcut break în primul game şi a condus cu 4-2, după care speranţa tenisului german a revenit în meci şi a câştigat patru jocuri consecutiv pentru a închide primul set în favoarea lui. În actual al doilea, argentinianul, care a jucat şapte meciuri în decurs de nouă zile, nu a mai făcut faţă jocului lui Zverev şi s-a recunoscut învins cu 3-6. Prin victoria de la BMW Open by FWU, germanul în vârstă de 20 de ani a sărbătorit primul său titlul ATP pe tărâm german şi va urca în clasamentul ATP până pe poziţia a 17-a.

"Pentru mine înseamnă foarte mult că aici am câştigat primul meu titlu în Germania. Mai ales după ce anul trecut m-a oprit în semifinale", a declarat Zverev, înainte de a urca în cockpitul fascinantului BMW i8 şi de a face câteva tururi în regim electric pe terenul central. "Mă simt foarte bine la München. Organizatorul MMP, clubul MTTC Iphiots şi, bineînţeles, sponsorii BMW şi FWU creează întotdeauna o atmosferă fantastică."

"Felicitări lui Alexander Zverev, care a avut grijă ca finala de clasă împotriva lui Guido Pella să fie o încheiere demnă a BMW Open by FWU 2017. Îi doresc să se bucure din plin de plăcerea de a conduce cu BMW i8 Protonic Frozen Black Edition", a declarat Peter van Binsbergen, director de vânzări BMW Deutschland. "Anul acesta, BMW a fost, pentru a 30-a oară, partener principal al tradiţionalului turneu, care a dovedit încă o dată că tenisul de calitate se simte ca acasă la München. Multe mulţumiri sportivilor, spectatorilor, precum şi tuturor partenerilor şi sponsorilor pentru o săptămână fantastică la Aumeister."

De-a lungul săptămânii turneului, aproximativ 40.000 de spectatori au experimentat tenisul de clasă mondială din meciurile găzduite de MTTC Iphitos e.V. O partidă de dublu neobişnuită a avut loc joi: un meci de tenis-golf. Punctele s-au jucat alternativ cu rachete şi crose de golf. Pilotul oficial BMW Bruno Spengler (Canada) şi Tommy Haas s-au impus după o dispută grea, dar distractivă în faţa cuplului format din jucătorul profesionist de golf Florian Fritsch (Germania) şi a lui Roberto Bautista Agut (Spania).

Finala de dublu a turneului BMW Open by FWU a fost câştigată de columbienii Juan Sebastian Cabal şi Robert Farah, care s-au impus cu 6-3, 6-3 în faţa cuplului francez Jeremy Chardy - Fabrice Martin.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
BMW 530e iPerformance
Thu Apr 27 10:30:00 CEST 2017
F10h LCI
Seria 5
Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Preţuri MINI, valabile din aprilie 2017
Fri Apr 07 09:21:01 CEST 2017
MINI
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare