Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Alexander Zverev a câştigat BMW Open by FWU 2017 şi BMW i8 Protonic Frozen Black Edition

După 72 de minute, Alexander Zverev a reuşit: în calitate de câştigător al BMW Open by FWU 2017, el a obţinut nu doar al treilea titlul ATP din carieră şi un premiu de 85.945 de euro. Jucătorul în vârstă de 20 de ani a primit celebrii Lederhose ce revin campionului de la tradiţionalul turneu din München, dar şi BMW i8 Protonic Frozen Black Edition.

More Sports
·
BMW Tennis
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~88,65 KB)
  
Photos(3x, ~12,83 MB)
  • Germanul Alexander Zverev s-a impus în finala de înaltă clasă cu 6-4, 6-3 în faţa lui Guido Pella (Argentina)
  • Automobilul BMW i8 în ediţia limitată Protonic Frozen Black Edition valorează aproximativ 140.000 de euro
  • BMW a fost pentru a 30-a oară partener principal al Campionatelor Internaţionale de tenis ale Bavariei

Bucureşti/München. După 72 de minute, Alexander Zverev a reuşit: în calitate de câştigător al BMW Open by FWU 2017, el a obţinut nu doar al treilea titlul ATP din carieră şi un premiu de 85.945 de euro. Jucătorul în vârstă de 20 de ani a primit celebrii Lederhose ce revin campionului de la tradiţionalul turneu din München, dar şi un revoluţionar automobil hybrid plug-in, care oferă o plăcere a condusului în egală măsură sportivă şi eficientă: BMW i8 Protonic Frozen Black Edition.

Finala nu a avut un început favorabil pentru Zverev. Venit din calificări, Guido Pella a făcut break în primul game şi a condus cu 4-2, după care speranţa tenisului german a revenit în meci şi a câştigat patru jocuri consecutiv pentru a închide primul set în favoarea lui. În actual al doilea, argentinianul, care a jucat şapte meciuri în decurs de nouă zile, nu a mai făcut faţă jocului lui Zverev şi s-a recunoscut învins cu 3-6. Prin victoria de la BMW Open by FWU, germanul în vârstă de 20 de ani a sărbătorit primul său titlul ATP pe tărâm german şi va urca în clasamentul ATP până pe poziţia a 17-a.

"Pentru mine înseamnă foarte mult că aici am câştigat primul meu titlu în Germania. Mai ales după ce anul trecut m-a oprit în semifinale", a declarat Zverev, înainte de a urca în cockpitul fascinantului BMW i8 şi de a face câteva tururi în regim electric pe terenul central. "Mă simt foarte bine la München. Organizatorul MMP, clubul MTTC Iphiots şi, bineînţeles, sponsorii BMW şi FWU creează întotdeauna o atmosferă fantastică."

"Felicitări lui Alexander Zverev, care a avut grijă ca finala de clasă împotriva lui Guido Pella să fie o încheiere demnă a BMW Open by FWU 2017. Îi doresc să se bucure din plin de plăcerea de a conduce cu BMW i8 Protonic Frozen Black Edition", a declarat Peter van Binsbergen, director de vânzări BMW Deutschland. "Anul acesta, BMW a fost, pentru a 30-a oară, partener principal al tradiţionalului turneu, care a dovedit încă o dată că tenisul de calitate se simte ca acasă la München. Multe mulţumiri sportivilor, spectatorilor, precum şi tuturor partenerilor şi sponsorilor pentru o săptămână fantastică la Aumeister."

De-a lungul săptămânii turneului, aproximativ 40.000 de spectatori au experimentat tenisul de clasă mondială din meciurile găzduite de MTTC Iphitos e.V. O partidă de dublu neobişnuită a avut loc joi: un meci de tenis-golf. Punctele s-au jucat alternativ cu rachete şi crose de golf. Pilotul oficial BMW Bruno Spengler (Canada) şi Tommy Haas s-au impus după o dispută grea, dar distractivă în faţa cuplului format din jucătorul profesionist de golf Florian Fritsch (Germania) şi a lui Roberto Bautista Agut (Spania).

Finala de dublu a turneului BMW Open by FWU a fost câştigată de columbienii Juan Sebastian Cabal şi Robert Farah, care s-au impus cu 6-3, 6-3 în faţa cuplului francez Jeremy Chardy - Fabrice Martin.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare