Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Fără recompense pentru MS Amlin Andretti în Monaco ePrix

Pilotul oficial BMW António Félix da Costa (Portugalia) a ratat cea de-a doua clasare în puncte din acest sezon, după ce o penalizate primită după cursă l-a împiedicat să se bucure de bonificaţiile aferente locului al nouălea în Monaco ePrix - el a ocupat locul al 11-lea. Echipa MS Amlin Andretti nu a reuşit să puncteze nici cu coechipierul lui Félix da Costa’s, Robin Frijns (Olanda), care a ieşit din puncte în ultimul tur al cursei. El a ocupat poziţia a 12-a pe circuitul stradal din Monte Carlo.

BMW Motorsport
·
FIA Formula E
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~81,59 KB)
  
Photos(3x, ~7,68 MB)

Bucureşti/München. Pilotul oficial BMW António Félix da Costa (Portugalia) a ratat cea de-a doua clasare în puncte din acest sezon, după ce o penalizate primită după cursă l-a împiedicat să se bucure de bonificaţiile aferente locului al nouălea în Monaco ePrix - el a ocupat locul al 11-lea. Echipa MS Amlin Andretti nu a reuşit să puncteze nici cu coechipierul lui Félix da Costa’s, Robin Frijns (Olanda), care a ieşit din puncte în ultimul tur al cursei. El a ocupat poziţia a 12-a pe circuitul stradal din Monte Carlo.

Calificări
A fost o sesiune de calificări dificilă pentru cei doi piloţi MS Amlin Andretti. Din tandemul echipei, Robin Frijns a fost cel mai bine clasat, care a obţinut al 13-lea timp. António Félix da Costa nu a putut să urce mai sus de poziţia a 17-a. Olandezul a oprit cronometrul după 54,034 secunde, în timp ce lusitanul a parcurs circuitul monegasc în 54,631 secunde.

Cursă
Ambii piloţi au reuşit să progreseze faţă de locurile ocupate pe grila de start. Frijns şi-a folosit toată experienţa pentru a câştiga cinci locuri printr-o manevră executată pe exteriorul primului viraj, în timp ce Félix da Costa a urcat pe locul al 15-lea cu o tactică similară. Pilotul în vârstă de 25 de ani a recuperat încă două poziţii înainte de pit stop, ajungând pe poziţia a 13-a. În turul 22 al cursei, Qualcomm Safety Car BMW i8 a intrat în scenă după un incident pe circuit. Ambele monoposturi MS Amlin Andretti au intrat la standuri şi au revenit pe pistă pe locuri din puncte. Frijns era al optulea, iar Félix da Costa ajungea în Top 10. Steagul verde a fost fluturat la începutul turului 26, la jumătatea distanţei totale de 51 de tururi, iar gestiunea energiei devenea un factor important. Ambii piloţi şi-au păstrat locurile în puncte până când, în ultimul tur, Frijns s-a confruntat cu o problemă de generare a energiei, ceea ce i-a permis lui Félix da Costa să urce pe locul al nouălea. În final, pilotul olandez a coborât până pe poziţia a 12-a. Cu toate acestea, analiza de după cursă a arătat că plecarea lui Félix da Costa nu s-a făcut în condiţii de siguranţă, astfel că el a fost penalizat cu 33 de secunde - ceea ce l-a costat două locuri. El a fost clasat al 11-lea. Cursa a fost câştigată de Sébastien Buemi (Elveţia) pentru Renault e.dams.

Perspective
FIA Formula E va rămâne pe teritoriul Europei şi pentru următoarea cursă, Paris ePrix, care va avea loc peste o săptămână, 20 mai. Legendarul oraş, capitala Franţei, va găzdui încă o cursă în jurul zonei istorice Les Invalides.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare