Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

XCARS Mureş, cel mai nou centru autorizat de vânzări şi service BMW

Începând cu 22 mai, cel mai nou centru BMW din România, XCARS Mureş, se deschide la Târgu Mureş. Proiectul vine cu un showroom care poate găzdui 7 maşini, dar şi unul din cele mai moderne şi bine echipate service-uri din ţară, totul în urma unei investiţii de 2,5 milioane de Euro.

XCARS
·
Corporativ
·
Reprezentaţe BMW Group
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~172,3 KB)
  
Photos(27x, ~151,11 MB)

Bucureşti/ Târgu Mureş. Începând cu 22 mai, cel mai nou centru BMW din România, XCARS Mureş, se deschide la Târgu Mureş. Proiectul vine cu un showroom care poate găzdui 7 maşini, dar şi unul din cele mai moderne şi bine echipate service-uri din ţară, totul în urma unei investiţii de 2,5 milioane de Euro.

BMW continuă extinderea reţelei de centre autorizate de dealeri cu noul centru de vânzări şi service XCARS, în Târgu Mureş. Proiectul a fost dezvoltat în urma unei investiţii greenfield de 2,5 milioane de Euro provenite din surse proprii de finanţare.

Clădirea are o suprafaţă desfăşurată de 2072 de metri pătraţi şi vine cu un showroom care poate găzdui 7 automobile la interior. Nelipsită este cafeneaua „Isetta”, specifică showroom-urilor mărcii. În premieră pentru un dealer BMW din România va fi prezent şi un model istoric BMW Isetta care a fost achiziţionat de XCARS Mureş şi va fi folosit la evenimente speciale.

„Tradițional, zona aparține mărcilor germane de volum. Dream car-ul, însă, a fost și este BMW. Acesta a fost, de altfel, unul dintre argumentele care au cântărit greu în decizia patronatului de a aduce la Târgu Mureş acest brand. Potenţialul regiunii este de peste 400 de automobile premium pe an şi obiectivul pe termen mediu este să devenim cea mai importantă marcă din segment. Cele mai importante modele din portofoliul nostru sunt cele din gama BMW X. Avem avantajul că marca ne oferă un portofoliu variat de modele, care ne deschide potenţialul către multe grupuri ţină de clienţi. Este exemplu familiei de modele plug-in hybrid iPerformance, una din cele mai competitive modele de acest gen din piaţă, inclusiv din perspectiva preţului”, explică Anda Bordianu, Director General BMW XCARS.

Preocuparea pentru servicii de calitate se regăseşte în investiţia importantă făcută în service-ul mărcii. În total au fost cheltuiţi 450 000 Euro într-un spaţiu ultra modern, utilizându-se numai echipamente de la mărci de cea mai bună calitate – precum Schaefer si Maha. Un exemplu în acest sens este standul de test pentru faruri, pregătit pentru cele mai avansate tehnologii de pe piaţă, aşa cum sunt farurile LED şi Laser.

Noua investiţie creează 22 de locuri de muncă noi şi recrutările continuă prin agenţii specializate de HR. „Crearea echipei BMW XCARS Mureş a fost o adevărată provocare pentru angajator. Dincolo de dorinţa evidentă a unui număr foarte mare de oameni de a lucra pentru BMW şi pentru noua companie, au fost căutaţi oameni nu doar pricepuţi în ceea ce fac, dar şi pasionați de marcă și de munca lor. Clienţii au o legătură specială, foarte emoţională cu BMW. Şi echipa noastră trebuie să le împărtăşească pasiunea”, explică Bordianu.

„2017 este încă o dată un an care vine cu deschiderea unui noi investiţii BMW. Este un ritm de creştere stabil, care asigură nu doar o dezvoltare sustenabilă pe piaţa din România. La fel de important, noul proiect are un impact important pentru economia locală cu investiţii de milioane de euro, cifră de afaceri pe măsură şi noi locuri de muncă create. Sunt mândru că atragem în fiecare an către marca BMW eroi locali, oameni de afaceri cu experienţă şi o bună cunoaştere a pieţei locale. Şi facem asta constant în condiţii economice departe de ideale, ceea ce arată încrederea şi pasiunea pe care partenerii noştri o arată mărci. Pentru aceasta vreau să le mulţumesc”, declară Wolfgang Schulz, Director General BMW Group România.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare