Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Dublă pentru piloţii BMW S 1000 RR în Isle of Man TT: Ian Hutchinson câştigă, Peter Hickman încheie al doilea

Prima cursă rezervată clasei 1.000 cmc de la ediţia din acest an a Isle of Man Tourist Trophy s-a încheiat cu o dublă pentru piloţii BMW Motorrad Motorsport. După o cursă palpitantă, Ian Hutchinson (Marea Britanie) a fost câştigător, iar Peter Hickman (Marea Britanie) a ocupat locul al doilea.

Sport motociclete
·
Motorrad Motorsport
·
Race Trophy
·
Customer Racing
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~85,59 KB)
  
Photos(20x, ~32,37 MB)

Bucureşti/München. Prima cursă rezervată clasei 1.000 cmc de la ediţia din acest an a Isle of Man Tourist Trophy s-a încheiat cu o dublă pentru piloţii BMW Motorrad Motorsport. După o cursă palpitantă, Ian Hutchinson (Marea Britanie) a fost câştigător, iar Peter Hickman (Marea Britanie) a ocupat locul al doilea.

Isle of Man Tourist Trophy
Ediţia 2017 a Isle of Man Tourist Trophy a început cu un rezultat fantastic pentru reprezentanţii BMW Motorrad Motorsport: o dublă în cursa Superbike de deschidere. Vremea nepotrivită a creat întârzieri foarte mari în program; sesiunile de antrenamente au trebui anulate, iar cursa Superbike de şase tururi a fost amânată pentru o zi.

Când piloţii clasei 1.000 cmc au ajuns în cele din urmă la start pe Mountain Course, ei au oferit nenumăraţilor fani de pe marginea drumului o dispută atractivă pentru victorie. Ian Hutchinson (Marea Britanie) a preluat conducerea cu modelul Tyco BMW S 1000 RR la finalul turului al treilea şi şi-a extins avansul la 11 secunde. Cu toate acestea, el a pierdut timp din cauza traficului şi a steagurilor galbene, ceea ce a permis rivalilor, printre care s-a numărat Peter Hickmann (Marea Britanie) pe modelul Smiths Racing RR, să reducă din diferenţă. Un pit stop foarte rapid al echipajului Tyco BMW şi viteza şi experienţa lui Hutchinson au fost cheia acestei victorii: Hutchinson a câştigat cu un avantaj de cinci secunde faţă de ocupantul locului secund, Hickman. A fost cea de-a 15-a victorie TT a lui "Hutchy", în timp ce Hickman a sărbătorit primul său podium TT.

Eroul local Dan Kneen (Marea Britanie / Team Penz13.com BMW Motorrad Motorsport) a trecut linia de sosire pe poziţia a cincea, urmat îndeaproape de Michael Rutter (Marea Britanie / Bathmans SMT) care s-a clasat al şaselea. Martin Jessopp (Marea Britanie / Riders Motorcycles BMW) a ocupat ultima poziţie din Top 10.

Ian Hutchinson: Am repetat pit stopurile de-a lungul săptămânii, atunci când nu a plouat, şi din nou în dimineaţa cursei, iar toate acestea au dat rezultate. A fost foarte mult trafic în cursă din cauza celor întârziaţi - dar, de-a lungul anilor, am învăţat să nu intru în panică şi să dau maximum posibil pentru a-i depăşi cât mai sigur şi mai cursiv - face parte dintr-o cursă TT de şase tururi tipică. Multe mulţumiri întregii echipe Tyco BMW care a furnizat tot ceea ce am cerut şi a avut încredere că voi evolua corespunzător. Echipa a meritat această victorie mare - a muncit mult şi a făcut eforturi consistente pentru ca toate motocicletele să fie la înălţime şi au arătat excelent atunci când le-am condus - acesta este motivul pentru care îţi doreşti victoria.

Peter Hickman: Sunt încântat cu primul podium TT din cariera mea. Chiar dacă am fost un pic prea conservator la începutul cursei, cu timpul mi-am intrat în ritm. Lipsa de antrenament ne-a afectat şi nu am parcurs tururile atât de repede ca anul trecut - chiar dacă am venit la două secunde de Hutchy, ştiam că va fi foarte puternic pe Mountain. P2 a fost un început bun de săptămână.

Dan Kneen: A fost o cursă foarte bună şi sunt mai mult decât fericit cu acest loc al cincilea într-o cursă moto importantă. Este nu doar cel mai bun rezultat al meu în cursele Superbike şi Senior, ci şi pentru întreaga echipă Penz13 şi sunt încântat să văd toată lumea fericită.

Vremea nefavorabilă a continuat să întârzie programul săptămânii de curse. Toate manşele programate marţi au fost anulate. Acest lucru afectează şi cursă Superstock, care a fost deja amânată de luni pentru marţi, iar acum va avea loc în partea a doua a săptămânii.

Cum Isle of Man Tourist Trophy face parte din BMW Combined Road Race Challenge (BMW RRC), rezultatele contează pentru BMW Motorrad Race Trophy.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare