Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW i Ventures anunţă investiţia strategică în compania Proterra

BMW i Ventures a anunţat o investiţie strategică în Proterra, lider în inovaţie şi producţie a vehiculelor electrice de transport persoane. Misiunea Proterra este de a elimina dependenţa de combustibilii fosili şi reducerea semnificativă a costurilor de operare pentru furnizorii de tranzit din comunităţile din America de Nord.

BMW i Ven
·
Tehnologie
·
Sistem de propulsie alternativă, mobilitatea viitorului
·
Management trafic

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 75,97 KB)

Bucureşti/Mountain View. BMW i Ventures a anunţat o investiţie strategică în Proterra, lider în inovaţie şi producţie a vehiculelor electrice de transport persoane. Misiunea Proterra este de a elimina dependenţa de combustibilii fosili şi reducerea semnificativă a costurilor de operare pentru furnizorii de tranzit din comunităţile din America de Nord.

 

Proterra are o cotă de piaţă de 60% pe piaţa de transport electric de transport persoane de mare volum din America de Nord. Compania a vândut peste 400 de vehicule unora dintre cele mai inovatoare oraşe şi comunităţi din SUA, inclusiv Seattle, Philadelphia, Foothill (zona metropolitană Los Angeles), Dallas, Nashville, San Jose şi Reno.

 

"Acesta este un moment extrem de interesant la Proterra, deoarece clienţii, susţinătorii şi investitorii noştri - cei noi şi cei vechi, deopotrivă - se află în spatele viziunii noastre pentru un ecosistem de transport electric şi curat", a spus Ryan Popple, director executiv al Proterra. "Suntem foarte recunoscători noilor noştri investitori şi suntem mândri să îi numim parteneri pentru a contribui împreună la eliminarea dependenţei de combustibilii fosili în întreaga industrie de transport."

 

"BMW i Ventures investeşte în companii care vor transforma mobilitatea şi transportul, iar Proterra duce industria tranzitului mai departe prin cele mai inovatoare autobuze electrice de masă", a declarat Zach Barasz, partener la BMW i Ventures. "Datorită eforturilor Proterra, tranzitul electric de masă va depăşit autobuzele cu combustibili fosili, devenind noul standard."

 

Despre Proterra

Proterra este lider în designul şi producţie de vehicule grele cu emisii zero, permiţând operatorilor de flote de autobuze să reducă semnificativ costurile de operare şi să ofere un transport silenţios şi curat pentru comunităţile locale din SUA. Cu peste 400 de vehicule vândute către 38 de agenţii de tranzit municipale, universitare şi comerciale din 20 de state, Proterra se angajează să furnizeze vehicule foarte performante şi moderne care să răspundă cererii tot mai mari a pieţei din prezent. Platforma Catalyst configurabilă a companiei este capabilă să deservească, cu o singură încărcare, întreaga distanţă zilnică pe aproape toate rutele de tranzit din SUA. Cu durabilitate şi eficienţă a energiei fără egal pe baza testelor riguroase de certificare din SUA, produsele Proterra sunt concepute, dezvoltate şi produse în America, birourile companiei aflându-se în Silicon Valley, Carolina de Sud şi Los Angeles. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi http://www.proterra.com şi urmăriţi @Proterra_Inc pe Twitter.

Article Offline Attachments.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Here you can see the live transmission of the event in Spartanburg, USA.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified.

Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the guideline "Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from all dealerships, from Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen and at http://www.dat.de.

Latest Facts & Figures.

BMW 530e iPerformance
Thu Apr 27 10:30:00 CEST 2017
F10h LCI
Seria 5
Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Preţuri MINI, valabile din aprilie 2017
Fri Apr 07 09:21:01 CEST 2017
MINI
Liste de preţuri BMW, aprilie 2017
Fri Apr 07 09:14:00 CEST 2017
BMW
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare