Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Ambasadorul mărcii BMW Alessandro Zanardi a trecut cu succes primul său test de anduranţă din acest an, IRONMAN 70.3 Italy de la Pescara

Ambasador al mărcii BMW, Alessandro Zanardi a încheiat cu succes primul său test de anduranţă din acest an. Duminică, italianul a concurat în IRONMAN 70.3 Italy de la Pescara (Italia). El a parcurs distanţa totală de 113 kilometri cu timpul de 4h26m58s. În clasamentul general, el a obţinut locul al 26-lea. Aproape 1.100 de sportivi au luat parte la acest triatlon de pe coasta italiană a Adriaticii.

Drivers
·
Automotive
·
More Sports
·
BMW Running
·
BMW Ambassadors
·
Alessandro Zanardi
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 86,43 KB)
  
Photos(10x, 14,83 MB)

Bucureşti/Pescara. Ambasador al mărcii BMW, Alessandro Zanardi a încheiat cu succes primul său test de anduranţă din acest an. Duminică, italianul a concurat în IRONMAN 70.3 Italy de la Pescara (Italia). El a parcurs distanţa totală de 113 kilometri cu timpul de 4h26m58s. În clasamentul general, el a obţinut locul al 26-lea. Aproape 1.100 de sportivi au luat parte la acest triatlon de pe coasta italiană a Adriaticii. Pentru Zanardi, competiţia foarte competitivă a marcat o bună ocazie de a acumula mai multă experienţă în triatlon în timp ce se pregăteşte pentru Campionatul Mondial din Hawaii (SUA), care are loc în octombrie.

Secţiunea de înot, cu o lungime de 1,9 kilometri, a avut loc în ape deschise. A urmat o porţiune de ciclism cu o lungime de 90 de kilometri, desfăşurată la poatele Munţilor Abruzzo, la care Zanardi a concurat cu obişnuitul handcycle. Competiţia a fost încheiată de o secţiune de alergare, în lungime de 21,1 kilometri, de-a lungul promenadei de pe plajă şi prin centrul oraşului Pescara. Pentru această parte a triatlonului, Zanardi a utilizat un scaun cu rotile olimpic.

"Atmosfera a fost fantastică la Pescara. Nu au luat parte doar mulţi sportivi, ci şi un număr mare de spectatori. Şi a fost frumos că toată lumea şi-a demonstrat susţinerea faţă de mine", a spus Zanardi. "Cursa în sine a fost foarte bună, chiar dacă secţiunea de înot a fost dificilă. Marea a fost agitată şi au schimbat traseul, dar şi aşa a fost foarte dificil, în special pentru mine. În valurile mari, este foarte greu pentru mine să înot fără picioare. Am înghiţit multă apă de mare. Dar, cu toate acestea, cred că, analizând performanţa, am înotat foarte bine."

"În secţiunea de ciclism, am fost foarte puternic, iar acest lucru confirmă că antrenamentul pe care l-am făcut până acum în acest an îşi arată roadele şi că sunt un sportiv mai bun decât eram în trecut în acest tip de competiţie", a continuat Zanardi. "După aceea, am trecut în scaunul cu rotile olimpic şi am ştiut că am o îmbunătăţire majoră şi la acel capitol, dar timpul reuşit la Pescara nu arată acest lucru. O mare parte a traseului de alergare a fost prin parc, iar aleile erau înguste şi virajate, astfel că a fost dificil să concurez acolo cu un scaun cu rotile olimpic. Dar, per total, sunt mulţumit şi încurajat de performanţa mea. Cred că mai am mult de lucru, dar ştiu că totul merge în direcţia cea bună. Acum să aşteptăm şi să vedem de ce sunt capabil la Klagenfurt."

Peste doar două săptămâni, Zanardi va concura în următorul triatlon al său, evenimentul Austria-Kärnten de la Klagenfurt, în data de 2 iulie. Această competiţie se va desfăşurat pe aceeaşi distanţă ca triatlonul din Hawaii ce are loc la 14 octombrie: 3,8 kilometri de înot, 180 de kilometri de ciclism şi 42,2 kilometri de alergare.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Here you can see the live transmission of the event in Spartanburg, USA.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified.

Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the guideline "Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from all dealerships, from Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen and at http://www.dat.de.

Latest Facts & Figures.

BMW 530e iPerformance
Thu Apr 27 10:30:00 CEST 2017
F10h LCI
Seria 5
Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Preţuri MINI, valabile din aprilie 2017
Fri Apr 07 09:21:01 CEST 2017
MINI
Liste de preţuri BMW, aprilie 2017
Fri Apr 07 09:14:00 CEST 2017
BMW
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare