Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Statements by Harald Krüger, Chairman of the Board of Management of BMW AG, and Knudt Flor, President and CEO of BMW Manufacturing Co, 25 years of BMW Group Plant Spartanburg and the new BMW X3

Statements by Harald Krüger and Knudt Flor, 25 years of BMW Group Plant Spartanburg

Corporativ
·
Discursuri membri conducere
·
Evenimente corporate
·
Cifre şi informaţii corporate
·
BMW Welt, Museum, fabrici
·
Fabrici
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~240,73 KB)
  
Photos(2x, ~4,25 MB)

Declaraţii Harald Krüger, Preşedinte al Consiliului de Administraţie al BMW AG, Knudt Flor, Preşedinte şi Director Executiv al BMW Manufacturing Co

 

25 de ani la Spartanburg şi noul BMW X3

Spartanburg, SUA

26 iunie 2017, ora locală 9.30, ora României 16.30

 

Knudt Flor, Preşedinte şi Director Executiv al BMW Manufacturing Co

 

Domnule Guvernator McMaster,

Domnule Senator Graham,

Domnule Ambasador Wittig,

Distinşi oaspeţi,

Angajaţi ai BMW,

 

Bună dimineaţa şi bun venit la uzina BMW din Spartanburg!

 

Prezenţa fiecăruia dintre dumneavoastră aici şi astăzi este importantă pentru SUA, statul Carolina de Sud şi uzina din Spartanburg, aşa că aş dori să încep prin a recunoaşte meritele autorităţilor alese. Vă rog să aveţi amabilitatea de a vă ridica pentru a fi recunoscuţi. În numele BMW Group, aş vrea să vă mulţumesc pentru cei 25 de ani de susţinere continuă şi angajament personal în succesul acestei uzine. Vă mulţumesc!

 

Domnul Guvernator McMaster, vă mulţumesc pentru eforturile susţinute în promovarea acestui parteneriat, aşa cum au făcut mulţi alţi guvernatori dinaintea dumneavoastră - în special, regretatul Guvernator Carroll Campbell. De asemenea, vrem să-i mulţumim special lui Bobby Hitt, secretar de stat pentru comerţ, care a avut un rol instrumental în creşterea fantastică a uzinei din Spartanburg.

 

Din partea BMW Group, aş dori să-i prezint pe domnii Harald Krueger, preşedinte al Consiliului de Administraţie, şi Oliver Zipse, membru al Consiliului de Administraţie şi responsabil pentru producţia globală. Spunem "bun venit" presei naţionale şi internaţionale, întrucât sărbătorim 25 de ani la Spartanburg şi noul BMW X3!

 

De asemenea, vă rog să-i primim cum se cuvine pe dealerii şi furnizorii noştri valoroşi din SUA, directorii noştri din München şi, nu în ultimul rând, sunt încântat să-i primim pe toţi angajaţii noştri de aici, de la uzină - inima şi sufletul uzinei din Spartanburg!

 

Acum 25 de ani, compania noastră a ajuns la un acord istoric cu autorităţile locale pentru a construit prima noastră uzină BMW din SUA în statul Carolina de Sud. A fost începutul a ceva foarte special - o prietenie minunată şi un nou început. Aşa cum preşedintele BMW, domnul Eberhard von Kuenheim, a declarat în 1992: "Rareori în istoria companiei noastre o comunitate ne-a primit cu atâta căldură ca aici în Spartanburg, în statul Carolina de Sud, SUA. Din prima zi ne-am simţit ca acasă."

 

În 1994, Spartanburg a început să funcţioneze cu 570 de angajaţi, sub sloganul "Bun venit în viitor". Astăzi, suntem mândri să avem peste 9.000 de angajaţi aici! Spartanburg a crescut şi a devenit cea mai mare fabrică din cadrul reţelei globale de producţie a BMW Group. Acest lucru, în sine, este o declaraţie foarte puternică despre angajamentul nostru faţă de Carolina de Sud şi SUA.

 

Este centrul nostru de competenţă pentru automobilele noastre de mare succes BMW X. În prezent, uzina produce modelele X3, X4, X5 şi X6, precum şi variante M şi hibrid. Aşteptăm cu nerăbdare să începem producţia BMW X7 în a doua parte a anului 2018. Astăzi, suntem încântaţi să vă oferim o premieră mondială a noului BMW X3. BMW X3 este, fără îndoială, cel mai bun automobil din segmentul său. Mai multe despre aceasta în curând!

 

Desigur, povestea de succes a uzinei din Spartanburg nu ar fi fost posibilă fără oameni. Oamenii au făcut şi continuă să facă diferenţa.

 

Suntem mândri de oamenii care lucrează aici - Sunt foarte calificaţi şi dedicaţi să producă automobile premium pentru clienţii noştri. Sunt mândru să fiu liderul unei echipe incredibile într-un moment remarcabil. În fiecare zi, aici sunt realizate produse de clasă mondială. Este şi datorită ţie, angajatul BMW, care te simţi ca acasă aici, la Spartanburg, Carolina de Sud.

 

Suntem onoraţi să avem atât de mulţi prieteni aici şi este o deosebită mândrie să numim Carolina de Sud "casa departe de acasă". Este obiectivul şi angajamentul nostru să rămânem un partener puternic şi de încredere pentru angajaţii noştri, clienţii noştri, Carolina de Sud şi SUA.

 

Desigur, o fotografie valorează mai mult decât 1.000 de cuvinte - iată un film care să ne amintească punctele de reper din ultimii 25 de ani.

 

Vă mulţumesc!

 

 

Harald Krüger, Chairman of the Board of Management of BMW AG

 

Domnule Guvernator McMaster,

Domnule Senator Graham,

Domnule Ambasador Wittig,

Distinşi oaspeţi,

 

Este plăcut să mă aflu din nou la uzina din Spartanburg!

 

Filmul pe care tocmai l-am văzut subliniază angajamentul puternic al BMW Group

  • faţă de Statele Unite ale Americii,
  • faţă de Carolina de Sud,
  • şi faţă de toţi angajaţii şi partenerii noştri din SUA.

 

Toate acestea arată că SUA sunt, fără îndoială, casa noastră departe de casă.

 

Suntem mândri să fim răspunzători pentru aproximativ 70.000 de locuri de muncă în această ţară măreaţă - inclusiv reţeua de dealeri şi furnizori. Efectul acestei ocupaţii se multiplică la un total de peste 120.000 de locuri de muncă la nivel naţional. Acest lucru reiese dintr-un studiu recent realizat de Moore School of Business din cadrul Universităţii Carolina de Sud. Mai mult, volumul nostru de achiziţii în America se situează acum la 5,7 miliarde de dolari.

 

Acum 25 de ani, am luat o decizie importantă şi orientată spre viitor. Am decis să construim prima noastră uzină integrală de producţie din afara Germaniei în SUA - chiar aici, în Carolina de Sud. Succesul BMW Group în America nu ar fi fost posibil fără deschiderea completă a oamenilor şi autorităţilor alese din statul Carolina de Sud şi din zona adiacentă.

 

Domnule Senator Graham, este o onoare să vă avem aici, astăzi, alături de noi. Apreciem în mod deosebit susţinerea dumneavoastră continuă de-a lungul anilor.

 

Relaţia noastră cu Carolina de Sud a fost construită pe parcursul a zeci de ani de încredere şi respect reciproce - şi merge mult mai departe decât construirea de automobile. Domnule Guvernator McMaster, aşa cum aţi spus cu amabilitate - am devenit parte din structura acestui stat mare. Iar David Britt, am fost profund mişcat de cuvintele tale când ai spus: "BMW este darul care continuă să ofere".

 

Sunt extrem de mândru de persoanele cu înaltă calificare care lucrează aici pentru BMW Group. Pasiunea lor pentru excelenţă asigură că automobilele BMW construite în SUA stimulează şi inspiră clienţii din întreaga lume. Unele dintre amintirile mele cele mai frumoase sunt din vremea când eram director aici, la uzină. De atunci, un lucru nu s-a schimbat niciodată - spiritul unic care face atât de specială uzina BMW din Spartanburg: este vorba de oameni, performanţă, pasiune şi mândrie.

 

Astăzi, aş dori să le mulţumesc tuturor angajaţilor noştri de aici, la uzina din Spartanburg, pentru angajamentul lor ferm. Voi aduce această uzină la viaţă - prin munca voastră, în fiecare zi. Vă mulţumim pentru dedicarea dumneavoastră remarcabilă! Sunt sigur că toţi veţi fi de acord că angajaţii noştri merită să fie aplaudaţi.

 

Domnul Guvernator McMaster,

Domnule Senator Graham,

 

Oamenii de clasă mondială produc automobile de clasă mondială. Astăzi, Spartanburg este cea mai mare uzină a noastră. Este centrul nostru global de competenţă pentru familia de automobile X, inclusiv BMW X3. La nivel mondial, BMW X3 este cel mai de succes automobil din segmentul lui. Astăzi, suntem mândri să vă prezentăm cea de-a treia generaţie - "Construit de BMW în SUA pentru mapamond"!

 

Aproximativ 70% din producţia noastră de la Spartanburg este exportată în mai mult de 140 de ţări. Datorită echipei noastre minunate şi muncitoare din SUA, BMW a fost din nou principalul exportator auto din Statele Unite, ca valoare, în 2016 - un titlu pe care îl deţinem cu mândrie.

 

Comerţul liber a făcut posibilă această poveste comună de succes în Carolina de Sud şi SUA. O poveste pe care vrem să o continuăm, împreună cu voi toţi. Cred cu tărie în comerţ liber şi pieţe deschise. Este esenţial ca afacerile globale şi economiile de pe mapamond să se dezvolte.

 

Până în prezent, BMW Group a investit un total de opt miliarde de dolari în uzina din Spartanburg. Sunt încântat să spun că, până în 20121, investim alte 600 de milioane de dolari în infrastructura noastră de producţie. Aceasta este pentru generaţiile viitoare ale modelelor noastre X. De asemenea, în următorii patru ani vom crea 1.000 de noi locuri de muncă, care vor duce forţa de muncă la peste 10.000 de oameni.

 

Doamnelor şi domnilor,

 

Formarea şi calificarea angajaţilor noştri este cheia succesului nostru în viitor. Credem în educaţie! De aceea, BMW Group va investi 200 de milioane de dolari în următorii cinci ani - exclusiv pentru instruirea şi formarea continuă a angajaţilor de la Spartanburg. În plus, vom începe să lansăm un program de formare la nivel naţional. Lucrăm împreună cu universităţile şi colegiile locale pentru a oferi o combinaţie de formare la locul de muncă şi obţine a unei diplome. Vom continua să investim în oamenii noştri şi în afacerea noastră din SUA. Acest lucru subliniază angajamentul nostru permanent faţă de locuitorii acestui stat şi ai acestei ţări.

 

De aceea, rămân încrezător: amprenta noastră şi angajamentul nostru vor continua să se amplifice în anii următori nu numai în statul Carolina de Sud, ci şi în SUA

 

(Prezentarea noului BMW X3)

 

Doamnelor şi domnilor,

 

Noul BMW X3!

 

Pot să vă spun că se conduce uimitor. De-a lungul celor două generaţii, BMW X3 a fost livrat la peste 1,5 milioane de clienţi din întreaga lume. Sunt sigur: această nouă generație va ridica ştacheta chiar mai sus! Mulţumim echipei din Spartanburg pentru contribuţia deosebită. "Construit de BMW în SUA pentru mapamond"!

 

Domnule Guvernator McMaster, domnule Senator Graham, domnule Ambasador Wittig, Oliver, Knudt, dragi angajaţi - vă rog să veniţi alături de mine pe scenă.

 

Vă mulţumesc!

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

PARIS MOTOR SHOW.

Here you will see the on demand transmission of the BMW Group Conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare