Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW i Ventures anunţă o investiţie strategică la Xometry

BMW i Ventures a anunţat o investiţie strategică la Xometry, o platformă de top pentru „Manufacturing on Demand”. Astfel, BMW Group continuă strategia de explorare de noi soluţii de mobilitate şi producţie coordonată prin BMW i şi BMW i Ventures. În ultima perioadă BMW i Ventures a mai anunţat deja investiţii în soluţii de printare 3D pentru metal (Desktop Metal), soluţii de training folosind realitatea virtuală (STRIVR Labs), în portalul de închiriere autobuze bus.com sau în producătorul de autovhicule electrice de transport persoane Porterra. Efortuile vin după ce BMW Group a anunţat în noiembrie anul trecut o extindere a programului BMW i Ventures cu un capital de investiţii de 500 milioane Euro pentru următorii 10 ani ca parte a strategiei grupului Strategy NUMBER ONE > Next.

BMW i
·
BMW i Ventures
·
Tehnologie

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~69,9 KB)

Bucureşti/Mountain View. BMW i Ventures a anunţat o investiţie strategică la Xometry, o platformă de top pentru „Manufacturing on Demand” care transformă afacerile prin faptul că oferă designerilor şi inginerilor de produs acces la o reţea naţională de facilităţi de producţie. Astfel, BMW Group continuă strategia de explorare de noi soluţii de mobilitate şi producţie coordonată prin BMW i şi BMW i Ventures. În ultima perioadă BMW i Ventures a mai anunţat deja investiţii în soluţii de printare 3D pentru metal (Desktop Metal), soluţii de training folosind realitatea virtuală (STRIVR Labs), în portalul de închiriere autobuze bus.com sau în producătorul de autovhicule electrice de transport persoane Porterra. Efortuile vin după ce BMW Group a anunţat în noiembrie anul trecut o extindere a programului BMW i Ventures cu un capital de investiţii de 500 milioane Euro pentru următorii 10 ani ca parte a strategiei grupului Strategy NUMBER ONE > Next.

 

De la lansarea sa în 2014, Xometry a continuat extinderea rapidă pe piaţă, cu 5.000 de clienţi de pe mai multe verticale, inclusiv domeniile aerospaţial, auto, dispozitive medicale şi alte industrii. Printre clienţi se număr BMW Group, NASA, General Electric sau Armata Americană.

 

"Suntem încântaţi să fim parteneri ai BMW i Ventures", a declarat Randy Altschuler, cofondator şi director executiv al Xometry. "Accelerăm eforturile de a oferi facilităţi suplimentare pentru platforma noastră online, ceea ce face mai uşor pentru inginerii şi managerii de achiziţii să comande convenabil o gamă largă de componente livrate de reţeaua noastră extinsă de sute de producători din întreaga ţară."

 

Ca parte a investiţiei, Zach Barasz, partener al BMW i Ventures Partner, se va alătura Consiliului de Administraţie al Xometry.

 

"Xometry este bine poziţionată pentru a continua creşterea sa rapidă prin consolidarea platformei sale de software proprietar, a reţelei extinse de producţie şi a echipei de conducere puternică", a spus Barasz. "Ei au livrat cu rapiditate componente personalizate de calitate pentru afaceri de diferite mărimi, inclusiv BMW."

 

Despre Xometry

Xometry transformă producţia americană printr-o platformă de software proprietar bazată pe învăţare automatizată, care oferă producţie la cerere unei baze diverse de clienţi - de la companii start-up la unele din Fortune 100. Oferim designerilor şi inginerilor de produs cea mai eficientă modalitate de a furniza componente personalizate de înaltă calitate, cu acces non-stop la preţuri instantanee, perioadă de graţie aşteptată şi raport de producţie. Xometry orchestrează o reţea naţională de sute de facilităţi-partener de producţie, care le permită să menţină constant perioade de graţie scurte. Soluţiile de producţie includ prelucrare CNC, printrare 3D, prelucrare de metal sau crearea de componente turnate din uretan.

Article Offline Attachments.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare