Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW i8 Roadster se pregăteşte de lansare

BMW i8 Roadster tot mai aproape de debut, Cel mai spectaculos model BMW i8 se prezintă în primele imagini pe canalele social media BMW.

Coupé
·
BMW i Automobiles
·
BMW i8 Coupé

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Videos(1x, ~68,88 MB)

Bucureşti/München. BMW i se pregăteşte de lansarea celui de-al treila model din gamă. În 2018, BMW i8 Roadster va deschide uşile spre o dimensiune complet nouă a plăcerii de a conduce un automobile decapotabil de pionierat - aproape fără nici un sunet şi cu emisii locale zero. Aici sunt primele imagini:

Facebook: https://www.facebook.com/BMWi, https://www.facebook.com/BMW

Instagram: https://www.instagram.com/bmwi, https://www.instagram.com/bmw

Twitter: https://twitter.com/BMWi, https://twitter.com/BMW.

Despre BMW i

BMW i este o marcă a BMW Group şi se remarcă prin serviciile de mobilitate conectată, conceptele vizionare de automobile şi o nouă înţelegere a conceptului premium, care sunt puternic definite prin dezvoltare durabilă. BMW i este prezent în 54 de ţări prin modelele BMW i3 (automobil electric pentru zonele urbane), BMW i8 (automobil sport hybrid plug-in) şi BMW iPerformance (toate automobilele BMW hybrid plug-in).

BMW i deschide noi grupuri-ţintă pentru companie şi serveşte drept incubator pentru inovaţii. Tehnologiile care au debutat cu succes în automobilele BMW i sunt transferat şi la alte modele de ale mărcii principale BMW.

BMW i este asociat şi cu domenii de activitate precum DriveNow (car-sharing), ReachNow (car-sharing 2.0), ChargeNow (acces uşor la cea mai mare reţea de puncte de încărcare din lume), ParkNow (găsirea, rezervarea şi plata facilă a locurilor de parcare), fondul de investiţii BMW i Ventures (investiţii în companii start-up cu accent pe mobilitate urbană), BMW Energy (servicii de optimizare a energiei) şi Centrul de Competenţă pentru Mobilitate Urbană BMW i (consultanţă pentru oraşe).

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare