Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Primul serviciu de car sharing din Bucureşti, GetPony, debutează cu BMW i3

BMW i3 este alegerea GetPony pentru a lansa primul serviciu de car sharing în Bucureşti. După un program de teste gratuite anul trecut cu acelaşi model, compania lanesază din luna iulie acest serviciu în cartierul Cosmopolis.

I01
·
GetPony
·
BMW i3
·
BMW i Automobiles
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Photos(4x, ~21,51 MB)

Bucureşti. Două modele BMW i3 pot fi accesate simplu şi imediat, prin aplicaţia pentru smart phone GetPony. Tot ce trebuie să facă un utilizator este să se înscrie gratuit în aplicaţia dedicată şi poate deja folosi automobilul. Plata se face la minut, oră sau zi, tariful fiind alocat dinamic în funcţie de perioada de utilizare. Automobilul se deblochează şi descuie din aplicaţia smartphone şi contractul poate fi terminat o dată ce maşina este returnat în zona predefinită, în cartierul Cosmopolis.

Serviciul oferit de GetPony se doreşte o soluţie rapidă şi simplă pentru cei care au deplasări în afara cartierului Cosmopolis. Costul este de 3,5 lei pe minut pentru primele 10 minute din oră, ulterior de 35 de lei pe oră. Pentru mai mult de 6 ore se percepe o taxă de 350 de lei pe zi. În plus, pentru staţionare sau deplasări cu viteză de sub 15 km/h, se aplică un tarif de 1,75 lei pe minut (în cazul în care tariful pe minut este aplicabil). Cele două modele BMW i3 sunt disponibile în parcarea din centrul comercial al cartierului Cosmopolis, unde există şi o staţie de încărcare dedicată automobilelor electrice.

GetPony este pionierul car sharing în România. Are deja o experienţă bogată şi mai mult de 5000 de utilizatori activi în Cluj. Compania operează acolo o flotă de 85 de automobile, printre care şi modele MINI One şi BMW i3, oferite în regim de car sharing free floating (pot fi ridicate de pe stradă şi returnate oriunde în aria de acoperire). În aria de acoperire din Cluj, orice utilizatorul se află la mai puţin de 5 minute depărtare de primul automobil GetPony.

„BMW i este o platformă importantă de inovaţie pentru BMW Group. Suntem foarte încântaţi că în România BMW i3 este un instrument important în a oferi servicii inovative de transport. Vedem tot mai mult interes din partea unor servicii de shuttle şi car sharing. BMW i3 se dovdeşte un automobil de oraş foarte atractiv, lucrul întârit şi de distincţia internaţională World Urban Car Award 2017. De altfel, dacă luăm în calcul costurile de achiziţie şi utilizare, BMW i3 este cel mai accesibil model al mărcii, la nivelul unui BMW Seria 1, şi asta fără să luăm în calcul programul Rabla Plus”, explică Dana Popoescu, Brand Manager BMW i România.

Mai multe informaţii despre serviciile GetPony: www.getpony.ro

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare