Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW Motorrad prezintă echipamentul special Connectivity - bord multifuncţional cu display TFT color de 6,5 inci, oferind o gamă largă de posibilităţi

Furnizarea rapidă de informaţii clare pentru rider, minimizând distragerea atenţiei de la ce se întâmplă pe drum – acest scop este atins prin conceptul unic de operare al noii opţiuni Connectivity de la BMW Motorrad, cu un display TFT color de 6,5 inci, de înaltă calitate.

MINI Echipamente opţionale, accesorii
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~80,4 KB)
  
Photos(15x, ~32,63 MB)

Bucureşti/München. Furnizarea rapidă de informaţii clare pentru rider, minimizând distragerea atenţiei de la ce se întâmplă pe drum – acest scop este atins prin conceptul unic de operare al noii opţiuni Connectivity de la BMW Motorrad, cu un display TFT color de 6,5 inci, de înaltă calitate.

 

Informare rapidă şi sigură, cu minimizarea distragerii atenţiei de la situaţia din trafic.

Riderul poate accesa funcţiile motocicletei şi pe cele de conectivitate rapid, cu un nivel ridicat de confort, graţie multi-controller-ului avansat BMW Motorrad şi integrării excelente. În plus, noul display TFT combină afişarea familiară, „clasică” a datelor, precum turaţia motorului şi viteza motocicletei, cu tehnologii noi, asigurând astfel o gamă enormă de posibilităţi.

 

La dezvoltarea noului display TFT, inginerii BMW Motorrad au pus accentul pe proiectarea tuturor activităţilor de interacţiune cu riderul, pentru a menţine distragerea atenţiei acestui la un minim absolut. BMW Motorrad stabileşte noi standarde în această privinţă, făcând posibilă găsirea unui afişaj potrivit perfect cu un număr foarte mare de aplicaţii specifice. Activităţile de interacţiune pot fi controlate prin multi-controller-ul deja consacrat.

 

Folosirea telefonului şi ascultarea de muzică în timpul pilotajului.

Dacă riderul, de exemplu, conectează un smartphone şi o cască echipată cu sistemul de comunicare BMW Motorrad folosind displayul TFT, poate accesa cu uşurinţă funcţiile de redare media şi de telefon. Aceste funcţii pot fi folosite fără să fie nevoie de instalarea unei aplicaţii. Dacă o conexiune Bluetooth a fost stabilită cu orice smartphone standard, riderul poate să asculte muzică în timp ce conduce. Desigur, riderul poate selecta melodii din colecţia sa de muzică. De asemenea, poate să-şi vadă contactele din smartphone pe displayul TFT şi poate alege şi apela contacte folosind multi-controller-ul. Dacă primeşte un apel în timp ce se află la drum, riderul poate prelua sau respinge apelul cu o singură mişcare din multi-controller.

 

BMW Motorrad Connected App, cu navigaţie practică, cu săgeţi, şi numeroase funcţii suplimentare.

Aplicaţia gratuită BMW Motorrad Connected App este o premieră mondială pentru motociclete, oferind navigaţie practică şi adecvată utilizării cotidiene, direct prin intermediul display-ului TFT. Atât navigaţia propriu-zisă, cât şi abilitatea de a accesa funcţiile aplicaţiei direct pe motocicletă reprezintă o caracteristică unică. BMW Motorrad Connected App oferă caracteristici suplimentare, precum înregistrarea rutelor pe care te deplasezi sau afişarea statisticilor şi informaţiilor legate de pilotaj.

 

Navigaţia prin săgeţi sub forma îndrumărilor prin săgeată direct pe displayul TFT şi asigură indicaţii foarte sigure referitoare la schimbarea de direcţie, inclusiv la schimbarea benzilor. Ultimele destinaţii sau puncte de interes pot fi căutate direct folosind displayul TFT. Acest sistem de navigaţie simplu este deosebit de interesant pentru motocicliştii care vor să se descurce în drumurile zilnice sau în călătorii scurte, fără a fi nevoie să ia echipament suplimentar cu ei.

 

Pentru motocicliştii care merg la touring şi solicită ceva mai mult, BMW Motorrad Navigator este în continuare recomandat, din moment ce asigură navigaţie optimizată pentru motociclişti şi are funcţiile de planificare şi de rutare. Sistemul Navigator poate fi şi el operat folosind multi-controller-ul. Ţinta operării poate fi transferată pur şi simplu de la displayul TFT la Navigator.

 

Computer de Bord Pro Integrat, cu numeroase opţiuni de afişare şi de setare.

Pe lângă aceste funcţii specifice Connectivity, foarte cuprinzătoare, noul display TFT afişează şi informaţiile legate de pilotaj într-un mod atrăgător şi foarte clar. Şi aici, multi-controller-ul BMW Motorrad transformă operarea într-o treabă foarte uşoară. Noul display TFT are şi Computerul de Bord PRO, cu numeroase opţiuni de afişare şi de setare.

 

Noul display TFT oferă acces facil şi de ultimă oră la setările şi informaţiile legate de motocicletă. Grafica de informare intuitivă afişează informaţii importante. Astfel, riderul poate, de exemplu, să vadă presiunea în pneuri faţă şi spate foarte simplu, fără a-i fi distrasă atenţia de la trafic. Se afişează nu doar presiunile propriu-zise din pneuri, ci şi ce presiuni sunt recomandate pentru situaţia respectivă.

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare