Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW i Ventures anunţă investiţia strategică în Caroobi

BMW i Ventures a anunţat o investiţie strategică în Caroobi, principalul atelier de reparaţii online pentru automobile din Europa. Misiunea Caroobi este aceea de a simplifica şi de a îmbunătăţi experienţa aftersales a clienţilor de automobile. Efortuile vin după ce BMW Group a anunţat în noiembrie anul trecut o extindere a capitalului de investiţii cu 500 milioane Euro pentru următorii 10 ani, ca parte a strategiei grupului Strategy NUMBER ONE > Next.

BMW i Ventures
·
BMW i Beyond Automobiles

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~67,64 KB)

Bucureşti/Mountain View. BMW i Ventures a anunţat o investiţie strategică în Caroobi, principala platformă on-line pentru ateliere de reparaţii din Europa. Misiunea Caroobi este aceea de a simplifica şi de a îmbunătăţi experienţa aftersales a clienţilor de automobile. Prin această investiţie, BMW i Ventures îşi extinde portofoliul divers de participări în companii variate, de la autobuze electrice, la sisteme de production on-demand.

Caroobi lucrează cu peste 400 de ateliere autorizate de reparaţii auto din Germania, Elveţia şi Austria. Cu doar câteva clicuri, proprietarii de automobile pot programa reparaţii auto la un preţ fix şi transparent. Clienţii Caroobi se pot bucura de confortul de a nu-şi duce automobilul la atelierul de reparaţii pentru o primă verificare. În schimb, sistemul oferă o analiză de la distanţă pentru repararea automobilului prin intermediul platformei lor online. Apoi, clienţii pot alege dacă doresc să ducă maşina la atelierul de reparaţii sau să beneficieze de confortul de a avea automobilul ridicat şi apoi livrat prin intermediul unui atelier partener Caroobi.

"Suntem foarte mândri că BMW i Ventures se alătură misiunii noastre de a simplifica şi de a îmbunătăţi spaţiul auto aftersales. Împreună, aşteptăm cu nerăbdare să oferim cele mai bune servicii clienţilor şi mecanicilor noştri", declară Nico Weiler, fondator Caroobi.

Finanţarea tip "series A" a fost oferită de BMW i Ventures prin participarea DN Capital şi Cherry Ventures, ambele fiind deja investitori la Caroobi. Fondurile vor fi utilizate pentru îmbunătăţirea service-ului oferit clienţilor de automobile şi pentru dezvoltarea suplimentară a software-ului pentru atelierele partenere Caroobi.

"Caroobi are şi produsul, şi echipa necesare să modelăm dezvoltarea viitoare a pieţei aftersales independente. Aşteptăm cu nerăbdare să cooperăm cu echipa Caroobi şi să susţinem compania în etapa ei viitoare de dezvoltare", declară Christian Noske, partener BMW i Ventures.

Despre Caroobi Caroobi este primul garaj online din Europa. Prin intermediul platformei Caroobi, proprietarii de automobile pot rezerva reparaţii la un preţ fix şi transparent, în peste 400 de ateliere autorizate de reparaţii auto Caroobi. În timp ce, de obicei, clienţii ar trebui să-şi ducă automobilul la un atelier auto pentru o primă verificare şi apoi să se confrunte cu incertitudinea privind preţul corect şi reparaţiile inutile care li se oferă, echipa Caroobi, formată din specialişti în reparaţii auto, garantează un preţ fix şi o analiză convenabilă de la distanţă pentru reperarea automobilului. Nico Weiler şi Mark Michl au fondat Carobbi în 2015, la Berlin. În prezent, Caroobi are peste 60 de angajaţi. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi caroobi.com şi urmăriţi Caroobi pe Twitter: @teamcaroobi.

Article Offline Attachments.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

DETROIT MOTOR SHOW.

Here you can see the webcast of the BMW Group press conference at the North American International Auto Show 2018.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
BMW 530e iPerformance
Thu Apr 27 10:30:00 CEST 2017
F10h LCI
Seria 5
Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare