Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW M8 GTE în primele teste oficiale

Un test de trei zile la Lausitzring (Germania), pe parcursul săptămânii trecute, a reprezentat următoarea etapă în dezvoltarea noului BMW M8 GTE. După prima apariţie pe circuit, care a avut loc la 1 iulie la uzina BMW din Dingolfing, acesta a fost primul test pentru noul BMW M8 GTE. Pilotul oficial BMW Martin Tomczyk (Germania) şi Maxime Martin, pilot BMW în DTM, au urcat pe rând în cockpitul modelului. La teste a fost prezent şi directorul BMW Motorsport, Jens Marquardt.

Automotive
·
BMW Motorsport
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~64,77 KB)
  
Photos(3x, ~19,79 MB)

Bucureşti/München. Un test de trei zile la Lausitzring (Germania), pe parcursul săptămânii trecute, a reprezentat următoarea etapă în dezvoltarea noului BMW M8 GTE. După prima apariţie pe circuit, care a avut loc la 1 iulie la uzina BMW din Dingolfing, acesta a fost primul test pentru noul BMW M8 GTE. Pilotul oficial BMW Martin Tomczyk (Germania) şi Maxime Martin, pilot BMW în DTM, au urcat pe rând în cockpitul modelului. La teste a fost prezent şi directorul BMW Motorsport, Jens Marquardt.

"Să văd BMW M8 GTE pe circuit mă face să fiu foarte mândru. Toţi cei implicaţi au făcut o treabă magnifică în ultimele luni pentru a ne permite să atingem acest reper în dezvoltarea noii noastre nave-amiral pentru scena curselor GT", a declarat Marquardt. "Pentru început, obiectivul unui test precum acesta este, fără îndoială, adaptarea cu maşina. Pentru aceasta, un accent mai mare a fost pus pe siguranţă, decât pe performanţe. Cu toate acestea, prima impresia pe care BMW M8 GTE a lăsat-o pe circuit este una pozitivă."

Prezenţe în Campionatul Mondial FIA de Anduranţă (WEC) şi în IMSA WeatherTech SportsCar Championship (IWSC) din America de Nord sunt planificate în 2018 pentru nou dezvoltata maşină. Înainte de acestea, BMW M8 GTE va fi supus mai multor teste pe circuite din Europa şi America de Nord pentru a asigura că este pregătit ideal pentru debutul competiţional în cursa de 24 de ore de la Daytona (SUA), în ianuarie. Punctul culminant al sezonului WEC 2018 va fi cursa de 24 de ore de la Le Mans (Franţa).

"În primul rând, mă simt foarte onorat că am putut pilota la primul test real pe care BMW M8 GTE l-a efectuat pe un circuit", a spus Tomczyk după cele trei zile de teste de la Lausitzring. "M-am distrat în cockpit. BMW M8 GTE este bun încă din primul moment, iar pentru noi, piloţii, este uşor datorită modului în care se comportă, ceea ce este important. Am acumulat mulţi kilometri şi foarte multe date. De asemenea, am făcut primii paşi şi în ceea ce priveşte performanţele, ceea ce nu este prea obişnuit la primul test. Categoric, vom lucra mult mai intens la următoarele teste şi ne vom baza pe fundamentul puternic pe care l-am creat la Lausitzring."

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare