Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW Group investeşte 200 de milioane de euro în viitorul uzinei din Leipzig

Extindere a vopsitoriei şi noi structuri pentru atelierul de caroserii şi asamblare pentru viitoarele generaţii de modele BMW. +++ Construcţia este planificată să demareze la începutul anului 2018 şi să se încheie în 2020.

Corporativ
·
BMW Welt, Museum, fabrici
·
Fabrici
·
Cifre şi informaţii corporate
·
Tehnologie
·
Producţie, reciclare
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~68,52 KB)
  
Photos(1x, ~1,98 MB)

Bucureşti/Leipzig. BMW Group investeşte încă 200 de milioane de euro în viitorul uzinei sale din Leipzig, aflată în estul Germaniei. Activitatea de construcţie va începe în prima parte a anului 2018 şi include extindere a vopsitoriei şi modificări ale atelierului de caroserii şi ale zonelor de asamblare. Finalizarea lucrărilor este programată pentru anul 2020, facilităţile urmând să intre imediat în exploatare. Această decizie va asigura că uzina din Leipzig este pregătită pentru producţia viitoarelor generaţii de modele BMW.

"Suntem încântaţi de cererea ridicată din prezent pentru automobilele BMW pe care le producem aici, la Leipzig. Această dezvoltare viitoare a uzinei este o decizie importantă şi înseamnă vom dispune de structurile competitive necesare pentru a continua producţia de automobile", a declarat directorul uzinei, Hans-Peter Kemser. În plus faţă de flexibilitatea crescută a producţiei, extinderea uzinei din Leipzig pune şi bazele pentru o posibilă creştere viitoare a volumului.

Elementul central al activităţii de construcţie este extinderea vopsitoriei, inclusiv integrarea celor mai noi tehnologii de vopsire, care va stabili noi standarde de eficienţă şi dezvoltare durabilă.

Uzina BMW Group din Leipzig
Uzina BMW Group din Leipzig este una dintre cele mai moderne uzine auto din lume şi se remarcă şi printr-o orientare puternică către dezvoltarea durabilă. De altfel patru centrale eoliene asigură că 100% din energia folosită în procesul de producţie BMW i este din surse regenerabile. Uzina Leipzig este centru de competenţă BMW Group pentru automobilele construite pe platforma de tracţiune faţă şi fabrica care realizează asamblarea finală BMW i.

Producţia de serie a început în 2005 şi, în prezent, de pe linia de asamblare ies zilnic peste 860 de automobile BMW Seria 1 cu cinci uşi, BMW Seria 2 Coupé, Cabriolet şi M Coupé, precum şi BMW Seria 2 Active Tourer. În plus, uzina din Leipzig produce, zilnic, peste 120 de modele BMW i3 şi BMW i8 - acestea sunt automobile orientate spre viitor, cu sisteme de propulsie alternativă şi caroserii realizate cu ajutorul metodelor inovatoare de construcţie ultrauşoară.

Investiţia totală în uzina din Leipzig este, până în prezent, de peste două miliarde de euro. Acum, uzina are peste 5.300 de angajaţi.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare