Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Sezonul Formula E s-a încheiat la Montreal, cu noi puncte pentru MS Amlin Andretti

Echipa MS Amlin Andretti a avut parte de o etapă grea în Montreal ePrix (Canada), ultima rundă a sezonului 2016/2017 din Campionatul FIA Formula E. Singura clasare în puncte a echipei a fost locul al nouălea reuşit de Robin Frijns (Olanda) în cursa de sâmbătă, în timp ce António Félix da Costa (Portugalia) a avut ghinionul să nu puncteze după ce a fost acroşat de un alt sportiv. În cursa dificilă de duminică, Frijns şi Félix da Costa au ocupat locurile al 13-lea, respectiv al 15-lea.

BMW Motorsport
·
Formula E Championship
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 86,02 KB)
  
Photos(33x, 50,7 MB)

Bucureşti/München. Echipa MS Amlin Andretti a avut parte de o etapă grea în Montreal ePrix (Canada), ultima rundă a sezonului 2016/2017 din Campionatul FIA Formula E. Singura clasare în puncte a echipei a fost locul al nouălea reuşit de Robin Frijns (Olanda) în cursa de sâmbătă, în timp ce António Félix da Costa (Portugalia) a avut ghinionul să nu puncteze după ce a fost acroşat de un alt sportiv. În cursa dificilă de duminică, Frijns şi Félix da Costa au ocupat locurile al 13-lea, respectiv al 15-lea. Cele patru puncte cucerite în acest week-end au fost suficiente pentru a asigura locul al şaptelea în clasamentul echipelor. Primul ePrix din Canada a strâns o audienţă mare şi entuziastă faţă de spectacolul electric, iar cele două curse au fost pe placul spectatorilor. Lucas di Grassi (Brazilia) şi-a asigurat titlul piloţilor.

Cursa de sâmbătă
Într-una dintre cele mai palpitante curse din istoria FIA Formula E, Frijns a reuşit să aducă a treia clasare consecutivă în puncte pentru MS Amlin Andretti. După locurile al 13-lea (Frijns) şi al 15-lea (Félix da Costa) în calificări, ambii piloţi şi-au demonstrat instinctul competiţional în duelurile de la început, evitând incidentele din jurul lor şi rulând în obiectivul privind energia. Când Qualcomm Safety Car BMW i8 a fost trimis pe circuit pentru a permite comisarilor să îndepărteze o maină rămasă pe pistă, ambele maşini au venit la standuri chiar înainte de jumătatea întrecerii. Frijns a evoluat bine şi, pe măsură ce alte monoposturi au ieşit din cursă sau au fost întârziate, el a intrat în Top 10. Félix da Costa a avut ghinion să rateze punctele: o răsucire după un contact cu Nelson Piquet (Brazilia) l-a făcut pe portughez să încheie doar pe poziţia a 15-a.

Cursa de duminică
Ultima cursă din cel de-al treilea sezon FIA Formula E a fost una dezamăgitoare pentru echipa MS Amlin Andretti. Calificările nu au adus îmbunătăţiri faţă de sâmbătă - poziţia a 15-a pentru Félix da Costa, respectiv a 16-a pentru Frijns. În duelurile haotice de la început, ambii piloţi au avut norocul să evite daune asupra maşinilor lor, dar, odată ce cursa s-a liniştit, cei doi nu au avut ritmul necesar pentru evoluţia pe circuitul canadian dificil. După pit stopul obligatoriu, situaţia nu s-a îmbunătăţit şi, când traseul a fost neutralizat cu două tururi înainte de final, Frijns era pe locul al 13-lea, iar Félix da Costa pe al 15-lea.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Here you can see the live transmission of the event in Spartanburg, USA.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
BMW 530e iPerformance
Thu Apr 27 10:30:00 CEST 2017
F10h LCI
Seria 5
Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Preţuri MINI, valabile din aprilie 2017
Fri Apr 07 09:21:01 CEST 2017
MINI
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare