Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Sezonul Formula E s-a încheiat la Montreal, cu noi puncte pentru MS Amlin Andretti

Echipa MS Amlin Andretti a avut parte de o etapă grea în Montreal ePrix (Canada), ultima rundă a sezonului 2016/2017 din Campionatul FIA Formula E. Singura clasare în puncte a echipei a fost locul al nouălea reuşit de Robin Frijns (Olanda) în cursa de sâmbătă, în timp ce António Félix da Costa (Portugalia) a avut ghinionul să nu puncteze după ce a fost acroşat de un alt sportiv. În cursa dificilă de duminică, Frijns şi Félix da Costa au ocupat locurile al 13-lea, respectiv al 15-lea.

BMW Motorsport
·
FIA Formula E
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~85,31 KB)
  
Photos(33x, ~52,48 MB)

Bucureşti/München. Echipa MS Amlin Andretti a avut parte de o etapă grea în Montreal ePrix (Canada), ultima rundă a sezonului 2016/2017 din Campionatul FIA Formula E. Singura clasare în puncte a echipei a fost locul al nouălea reuşit de Robin Frijns (Olanda) în cursa de sâmbătă, în timp ce António Félix da Costa (Portugalia) a avut ghinionul să nu puncteze după ce a fost acroşat de un alt sportiv. În cursa dificilă de duminică, Frijns şi Félix da Costa au ocupat locurile al 13-lea, respectiv al 15-lea. Cele patru puncte cucerite în acest week-end au fost suficiente pentru a asigura locul al şaptelea în clasamentul echipelor. Primul ePrix din Canada a strâns o audienţă mare şi entuziastă faţă de spectacolul electric, iar cele două curse au fost pe placul spectatorilor. Lucas di Grassi (Brazilia) şi-a asigurat titlul piloţilor.

Cursa de sâmbătă
Într-una dintre cele mai palpitante curse din istoria FIA Formula E, Frijns a reuşit să aducă a treia clasare consecutivă în puncte pentru MS Amlin Andretti. După locurile al 13-lea (Frijns) şi al 15-lea (Félix da Costa) în calificări, ambii piloţi şi-au demonstrat instinctul competiţional în duelurile de la început, evitând incidentele din jurul lor şi rulând în obiectivul privind energia. Când Qualcomm Safety Car BMW i8 a fost trimis pe circuit pentru a permite comisarilor să îndepărteze o maină rămasă pe pistă, ambele maşini au venit la standuri chiar înainte de jumătatea întrecerii. Frijns a evoluat bine şi, pe măsură ce alte monoposturi au ieşit din cursă sau au fost întârziate, el a intrat în Top 10. Félix da Costa a avut ghinion să rateze punctele: o răsucire după un contact cu Nelson Piquet (Brazilia) l-a făcut pe portughez să încheie doar pe poziţia a 15-a.

Cursa de duminică
Ultima cursă din cel de-al treilea sezon FIA Formula E a fost una dezamăgitoare pentru echipa MS Amlin Andretti. Calificările nu au adus îmbunătăţiri faţă de sâmbătă - poziţia a 15-a pentru Félix da Costa, respectiv a 16-a pentru Frijns. În duelurile haotice de la început, ambii piloţi au avut norocul să evite daune asupra maşinilor lor, dar, odată ce cursa s-a liniştit, cei doi nu au avut ritmul necesar pentru evoluţia pe circuitul canadian dificil. După pit stopul obligatoriu, situaţia nu s-a îmbunătăţit şi, când traseul a fost neutralizat cu două tururi înainte de final, Frijns era pe locul al 13-lea, iar Félix da Costa pe al 15-lea.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

DETROIT MOTOR SHOW.

Here you can see the webcast of the BMW Group press conference at the North American International Auto Show 2018.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
BMW 530e iPerformance
Thu Apr 27 10:30:00 CEST 2017
F10h LCI
Seria 5
Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare