Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

MINI COUNTRYMAN PRIMEŞTE DISTINCŢIA «TOP SAFETY PICK» DIN PARTEA INSTITUTULUI DE ASIGURARE A SIGURANŢEI PE AUTOSTRĂZI

MINI USA a anunţat că noul MINI Countryman - cel mai mare şi mai aventuros MINI din istorie - a primit calificativul TOP SAFETY PICK din partea Institutului de Asigurare a Siguranţei pe Autostrăzi (IIHS). Countryman a fost recompensat cu acest calificativ când este echipat cu sistemul opţional de prevenire a impactului frontal, care a primit un calificativ avansat din partea organizaţiei educaţionale şi ştiinţifice independentă şi non-profit.

F60
·
MINI Countryman
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~72,68 KB)
  
Photos(9x, ~26,8 MB)

Bucureşti/Woodcliff Lake. MINI USA a anunţat că noul MINI Countryman - cel mai mare şi mai aventuros MINI din istorie - a primit calificativul TOP SAFETY PICK din partea Institutului de Asigurare a Siguranţei pe Autostrăzi (IIHS). Countryman a fost recompensat cu acest calificativ când este echipat cu sistemul opţional de prevenire a impactului frontal, care a primit un calificativ avansat din partea organizaţiei educaţionale şi ştiinţifice independentă şi non-profit.

Versiunea 2017 a MINI Countryman a primit recunoaşterea datorită evaluărilor bune de rezistenţă la diferite moduri de impact, inclusiv impact frontal redus, impact frontal moderat, lateral, rezistenţa acoperişului şi protecţia capului. De asemenea, MINI Countryman beneficiază de un sistem opţional de prevenire a impactului frontal, care, în testele înregistrate de IIHS la viteze de 12 mph (19,30 km/h) şi 25 mph (40,23 km/h), a evitat coliziunea prin reducerea vitezei de impact cu 7 mph (1,26 km/h) în ambele teste.

"Noul MINI Countryman este nu numai cel mai bine echipat MINI pe care l-am vândut vreodată, dar este şi cel mai avansat din punct de vedere tehnologic şi cel mai versatil model pe care l-am oferit vreodată", a declarat Thomas Felbermair, vicepreşedinte MINI of the Americas. "Observăm o cerere ridicată pentru Countryman încă de la lansarea pe piaţă în martie şi suntem încântaţi că am putut adăuga calificativul IIHS TOP SAFETY PICK la lista tot mai mate de motive pentru care oamenii vin la dealerii locali şi solicită un drive test."

Noul MINI Countryman a fost reproiectat şi modernizat complet - şi totuşi poate fi identificat imediat ca fiind un MINI. Încorporând tehnologia motoarelor şi arhitectura automobilelor BMW Group, noul MINI Countryman oferă un portofoliu de motoare turbo cu accelerare remarcabilă şi faimoasă dinamică go-kart - în special când este experimentat cu tracţiunea suplimentară din partea cele mai noi generaţii a sistemului de tracţiune integrală ALL4. În acelaşi timp, această nouă arhitectură furnizează calitate excelentă a călătoriei şi permite cel mai spaţios interior MINI din istorie.

Versiunea 2017 a MINI Countryman este disponibilă în variante Cooper, Cooper ALL4, Cooper S, Cooper S ALL4, hybrid plug-in Cooper S E ALL4 şi de performanţă John Cooper Works.

Noul MINI Countryman este disponibil pe piaţă, la dealerii autorizaţi MINI, din luna martie 2017, versiunea hybrid plug-in MINI Cooper S E Countryman ALL4 intrând pe piaţă în iunie 2017.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare