Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Premiul "Goldener Computer" pentru BMW Seria 5

Sondajul efectuat în rândul cititorilor Computerbild Group a confirmat poziţia de lider în conectivitate a BMW

Seria 5
·
Premii produse
·
Tehnologie
·
BMW ConnectedDrive
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~163,4 KB)
  
Photos(6x, ~39,42 MB)

Bucureşti/Berlin. Noul BMW Seria 5 a fost distins cu premiul "Goldener Computer" în categoria "Automobil conectat". În sondajul realizat în rândul cititorilor de "Computer Bild" - revista de computere cu cea mai mare circulaţie din Europa - şi de celelalte publicaţii ale grupului media, modelul sedan business dinamic a obţinut cele mai multe voturi pentru oferta extinsă de conectivitate. BMW este singurul constructor de automobile care a câştigat un premiu "Goldener Computer" în 2017.

BMW a identificat rapid importanţa tot mai mare a conectivităţii dintre automobile, conducători şi mediul înconjurător - şi posibilităţile pe care le-a deschis - cu soluțiile sale ConnectedDrive. Şi a preluat poziţia de lider în promovarea dezvoltării tehnologiei relevante. Cel de-al treilea premiu "Goldener Computer" obţinut de companie în categoria "Automobil conectat", care a fost inclusă în studiu pentru a cincea oară în acest an, arată că publicul a remarcat şi rolul de lider al BMW.

Serviciile (digitale) permit o conectivitate extinsă Noua generaţie a modelului BMW Seria 5 îşi subliniază rolul de lider în domeniul conectivităţii cu o gamă largă de funcţii şi dotări. Automobilul vine cu un pachet unic de servicii care au fost oferite iniţiale în Germania şi Statele Unite şi urmează să fie extinse treptat către alte modele şi către alte ţări.

Integrarea conturilor de e-mail în automobil prin intermediul Microsoft Exchange permite cea mai bună securitate a datelor atunci când este vorba de gestionarea înregistrărilor din calendar, a mesajelor e-mail şi a contactelor.

Prin BMW Connected, noul Seria 5 creează o legătură digitală între automobil şi smartphone-ul utilizatorului. Acest asistent digital permite afişarea şi utilizarea conţinutului din smartphone pe Control Display. Iar BMW Connected ajută conducătorul cu planificarea mobilităţii şi a întâlnirilor personale - atât în timp ce se deplasează, cât şi la domiciliu sau la locul de muncă. În acest sens, sistemul cunoaşte tot mai bine utilizatorul şi îşi raportează răspunsurile din ce în ce mai mult la preferinţele personale ale acestuia. Pentru ghidarea pe traseu, BMW Connected utilizează sistemul de navigaţie al automobilului, care permite afişarea tridimensională a traseului (opţional) şi încorporează informaţiile în timp real despre trafic (RTTI) în calcularea traseului. De asemenea, BMW Connected utilizează funcția Remote 3D View pentru a permite conducătorului să monitorizeze de la distanţă zona din jurul automobilului prin intermediul smartphone-ului.

Mai mult confort şi avantaje sunt oferite prin serviciile online inteligente ParkNow și On-Street Parking Information, o serie de soluţii în premieră mondială pe care clienţii le pot folosi pentru a rezerva un loc de parcare şi pentru a plăti fără numerar pentru acesta sau pentru a găsi locuri goale de parcare pe marginea drumului.

Remote Services - care includ o funcţie Vehicle Finder - şi Concierge Services, care oferă asistenţă personalizată pentru selectarea destinaţiei şi aranjamente de călătorie, permit utilizatorilor să se bucure de conectivitatea extinsă deplină oferită de noul BMW Seria 5.

Aceasta este cea de-a 20-a ediţie în care "Computer Bild", "Computer Bild Spiele", "Audio Video Foto Bild" şi portalul tehnic comun www.computerbild.de au decernat împreună "Goldener Computer", considerat astăzi printre cele mai prestigioase premii din sectorul IT european. Premiile sunt acordate anual inovaţiilor care acumulează cele mai multe voturi într-un sondaj online cu peste 20.000 de respondenţi. Categoria "Automobil conectat", introdusă în 2013, este o dovadă a importanţei acordate acum conectivităţii inteligente a automobilelor.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare