Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Pilotul oficial BMW António Félix da Costa va concura pentru MS&AD Andretti în al patrulea sezon din Campionatul FIA Formula E

Când cel de-al patrulea sezon din Campionatul FIA Formula E va începe cu Hong Kong ePrix (Hong Kong) în primul week-end din decembrie, BMW va fi implica încă o dată ca urmare a colaborării strânse cu Andretti Formula E şi îşi va continua pregătirile pentru înscrierea ca echipă oficială din sezonul al cincilea. Iar o figură familiară se va afla în cockpit: pilotul oficial BMW António Félix da Costa (Portugalia) va concura cele 14 curse de pe mapamond pentru echipa MS&AD Andretti.

BMW Motorsport
·
FIA Formula E
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~87,87 KB)
  
Photos(8x, ~18,4 MB)

Bucureşti/München. Când cel de-al patrulea sezon din Campionatul FIA Formula E va începe cu Hong Kong ePrix (Hong Kong) în primul week-end din decembrie, BMW va fi implica încă o dată ca urmare a colaborării strânse cu Andretti Formula E şi îşi va continua pregătirile pentru înscrierea ca echipă oficială din sezonul al cincilea. Iar o figură familiară se va afla în cockpit: pilotul oficial BMW António Félix da Costa (Portugalia) va concura cele 14 curse de pe mapamond pentru echipa MS&AD Andretti.

"Aşteptăm cu nerăbdare cel de-al patrulea sezon din Formula E", a declarat directorul BMW Motorsport, Jens Marquardt. "António Félix da Costa este deja unul dintre cei mai experimentaţi piloţi Formula E din pluton. Aşa că este un pas logic pentru el să rămână alături de echipă ca pilot pentru sezonul al patrulea. António, ca pilot oficial BMW Motorsport, are legături puternice cu Formula E şi echipa MS&AD Andretti. Suntem foarte mulţumiţi de el."

"Sunt foarte fericit să revin alături de MS&AD Andretti Team pentru sezonul al patrulea", a spus António Felix da Costa. "Cred că un mic impuls din partea BMW şi a partenerilor ne va oferi forţa de a ne lupta pentru rezultate bune. Abia aştept etapa din Hong Kong."

Félix da Costa a fost activ în Formula E de la primul sezon, 2014/2015, şi a fost unul dintre primi câştigători în campionat atunci când a obţinut victoria în Buenos Aires ePrix (Argentina) în primul sezon. În 2017/2018, el va concura pentru al doilea an în rândurile MS&AD Andretti, care este noul nume al echipei Andretti Formula E. Chiar dacă Félix da Costa are doar 26 de ani, el este unul dintre cei mai experimentaţi piloţi din Formula E. S-a bucurat deja de succes pe scena foarte competitivă din DTM - prima lui victorie, la Zandvoort (Olanda) în 2015, a fost punctul culminant pentru Félix da Costa. Pe lângă succesele din Formula E şi DTM, el a triumfat de două ori şi în renumitul Macau Grand Prix pentru monoposturi de Formula 3.

În prezent, Félix da Costa ia parte la testele oficiale pentru Formula E ce au loc la Valencia (Spania). Alături de el se află alţi doi piloţi oficiali BMW, Tom Blomqvist (Marea Britanie) şi Alexander Sims (Marea Britanie). Detalii suplimentare cu privire la formula completă de piloţi ai MS&AD Andretti vor fi anunţate ulterior.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare