Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW Motorrad Rider Equipment – Colecția 2018

Viața este o aventură, iar acest sentiment ește și mai intens în șaua unei motociclete. Tocmai de aceea, Colecția BMW Motorrad Rider Equipment din 2018 conține elemente speciale care accentuează filosofia “Make Life a Ride” până la ultimul detaliu. Noua colecție este compusă din produse funcționale, de o calitate premium, care se pliază pe toate nevoile riderului, indiferent de climat. Promisiunea premium a BMW Motorrad se aplică întregii game de echipament din colecția 2018: materiale de calitate, finisaje atent realizate și un grad crescut de siguranță datorită celor mai noi tehnologii în acest domeniu.

Echipamente riding
·
MINI Echipamente opţionale, accesorii
·
BMW Motorrad Ride
·
BMW Motorrad Style
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(2x, ~3,43 MB)
  
Photos(59x, ~248,04 MB)

Viața este o aventură, iar acest sentiment ește și mai intens în șaua unei motociclete. Tocmai de aceea, Colecția BMW Motorrad Rider Equipment din 2018 conține elemente speciale care accentuează filosofia “Make Life a Ride” până la ultimul detaliu. Noua colecție este compusă din produse funcționale, de o calitate premium, care se pliază pe toate nevoile riderului, indiferent de climat. Promisiunea premium a BMW Motorrad se aplică întregii game de echipament din colecția 2018: materiale de calitate, finisaje atent realizate și un grad crescut de siguranță datorită celor mai noi tehnologii în acest domeniu.

Un element aparte al gamei de echipament BMW Motorrad din 2018 este un omagiu adus legendarului rider Gaston Rahier, câștigător al Raliului Paris-Dakar. Nu mai puțin de 1.000 de geci VentureNeon cu un design special (mâneci și umeri în culoarea portocaliu, precum și elemente distinctive brodate) vor fi disponibile. Cu siguranță, acesta este un element ce n-ar trebui să lipsească din colecția unui entuziast al motorsportului, dar este mult prea atractiv pentru a ocupa doar un loc în garerobă: până la urmă, dicolo de designul aparte, geaca oferă toate elemente practice pe care fanii enduro și le-ar putea dori.

Cu ajutorul căștii System 7 Carbon, BMW Motorrad prezină un sistem polivalent, ce permite transformarea unei căști flip-up într-o cască open face fără să fie nevoie de instrumente pentru această operațiune. Aceasta stabilește noi standarde din punct de vedere a siguranței, aerodinamicii și versatilității.

Un potențial impresionant este arătat și de costumul touring StreetGuard, ale cărui caractaristici permit riderului să se simtă confortabil într-un interval de la temperaturi specifice sezonului rece până la temperaturile extreme înregistrate în timpul verii. Costumul ușor Venting este un candidat excelent pentru turele din timpul sezonului cald, oferind un sistem de ventilație care-l face imbatabil în confortul climatic la temperaturi înalte. Riderii enduro începători se vor orienta la costumul GS Dry, aventurierii în jurul Lumii vor adora costumul Rallye, iar individualiștii vor aprecia costumul touring Atlantis din piele, ce poate fi purtat indiferent de vreme – toate costumele BMW Motorrad beneficiază de un look nou pentru anul 2018, precum și o serie de îmbunătățiri.

În ceea ce privește jachetele și vestele colecției 2018, acestea oferă funcționalitate de top, atât când sunt purtate pe sub costum în timpul turelor, dar și când sunt purtate ca accesorii în activități outdoor. Datorită dimensiunilor sale compacte, jacheta rezistentă la vând Ride este un accesoriu ce nu trebuie să lipsească, iar fleece-ul Ride este inbatabil din punct de vedere al versatilității. Jacheta PCM Ride beneficiază de un material textil cu o tehnologie unică: Phase Change Material (PCM) stocat în microcapsule care se adaptează permanent și mențin o temperatură constantă. Odată udată, vesta Cool Down creează un efect de răcire dedurată, datorită evaporării progresive a apei.

Mănușile și cizmele sunt și ele echiapemente vitele în garderoba unui rider, de asemenea. Pentru riderii ce preferă touring, BMW Motorrad oferă mănușile rezistente la apă Allround, iar pentru fanaticii offroad în cautarea unui grip excelent există mănușile Rallye. În același timp, tehnologia GORE-TEX X-TRAFIT oferă mănușilor offroad GS DRY un mix de calități esențial: sunt atât rezistente la apă, dar permit și ventilarea. În timp ce bocancii din piele VentureGrip reprezintă un produs ideal atât pentru touring, cât și pentru offroad, adidașii Ride sunt perfecți pentru deplasarea în oraș.

Colecția Style pentru 2018 oferă tot ceea ce fanii BMW Motorrad iubesc – accesorii utile, articole de îmbrăcăminte variate și chiar și geci de piele. Colecția înglobează discret logo-ul BMW Motorrad și va fi disponibilă în două variante – din ianuarie până în iunie 2018 și din iulie până în decembrie 2018. Toate produsele din piele vor fi disponibile pe tot parcursul anului.

BMW Group

Datorită celor patru mărci ale sale - BMW, MINI, Rolls-Royce şi BMW Motorrad -, BMW Group este liderul mondial al constructorilor premium de automobile şi motociclete şi oferă servicii financiare şi de mobilitate premium. În calitate de companie ce operează la nivel global, BMW Group dispune de 31 de facilităţi de producţie şi asamblare în 14 ţări şi are o reţea de vânzări în peste 140 de ţări.

În 2016, BMW Group a vândut, la nivel mondial, aproximativ 2,367 milioane de automobile şi 145.000 motociclete. Profitul brut a fost de aproximativ 9,67 miliarde de euro, iar veniturile au fost de 94,16 miliarde de euro. La 31 decembrie 2016, BMW Group dispunea de o forţă de muncă de 124.729 de angajaţi.

Dintotdeauna, succesul BMW Group s-a bazat pe gândirea pe termen lung şi pe acţiunea responsabilă. Astfel, compania a pus bazele unei dezvoltări durabile în plan ecologic şi social prin lanţul de valori, responsabilitatea vastă a produselor şi un angajament clar pentru conservarea resurselor ca parte integrantă a strategiei sale.

www.bmwgroup.com; www.bmw-motorrad.ro

Facebook: https://www.facebook.com/BMW.Motorrad.Romania/

Twitter: http://twitter.com/bmwromania

YouTube: http://www.youtube.com/bmwgroupromania

Site-uri de presă:

www.presa.bmw.ro

www.presa.mini.ro

www.press.bmwgroup.com

www.press.bmwgroup-sport.com

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare