Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Pe circuit înainte de showroom: BMW M8 GTE pregătiri pentru prima cursă

BMW Seria 8 de o lansare pe piață cu adevărat specială – înainte ca noile modele să fie disponibile pentru clienți, în cursul anului viitor, BMW M8 GTE își va face debutul pe circuit în cursele de anduranță. Noul BMW M8 GTE marchează și revenirea BMW în celebra cursă de 24h de la LeMans după o pauză de 8 ani. Botezul focului M8 GTE este programat pe 28 ianuarie 2018, în cea de-a 56-a ediţie a "Rolex 24 At Daytona", în cadrul campionatului IMSA WeatherTech SportsCar Championship.

Automobile BMW M
·
Automotive
·
BMW Motorsport
·
24h Races
·
IMSA Series
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~360,3 KB)
  
Photos(4x, ~18,15 MB)

Bucureşti/Woodcliff Lake. Mai mulţi ingineri BMW Team RLL vizitează BMW Motorsport din München (Germania) pentru a asista la finalizarea construcţiei primului BMW M8 GTE, pe măsură ce echipa se pregăteşte pentru sezonul 2018 din IMSA WeatherTech SportsCar Championship şi cea de-a zecea stagiune a competiţiei de anduranţă alături de "The Ultimate Driving Machine". Călătoria la München a fost repetată de mai multe ori de-a lungul ultimului deceniu, atunci când echipa a asistat personalul BMW Motorsport în prima construcţie a modelelor BMW M3 GT, BMW Z4 GTE, BMW M6 GTLM şi acum BMW M8 GTE. Maşina este planificată să sosească la sediul echipei din Hilliard (Ohio) la finalul lunii noiembrie, programul de teste în SUA urmând să înceapă la scurt timp după aceea. Primul test oficial IMSA cu noua maşină are loc pe Daytona International Speedway, în perioada 5-6 decembrie 2017.

Condusă de Bobby Rahal, BMW Team RLL a încheiat sezonul 2017 din IWSC cu patru victorii, inclusiv succese consecutive pe Mazda Raceway Laguna Seca şi în Petit Le Mans, pentru a încheia programul M6 GTLM într-o manieră spectaculoasă. Din 2009, echipa a totalizat 17 victorii în categoria GT și un total de 68 de clasări pe podium. "După unul dintre cei mai de succes ani ai noştri alături de BMW, sunt foarte mulţumit că vom continua să lucrăm împreună şi în anii următori pentru a obţine mai multe victorii şi titluri de campioni pentru BMW. Aceasta a fost un parteneriat fantastic şi de lungă durată, care a început în 2009. Suntem onoraţi să reprezentăm BMW pe circuitele din America de Nord. O organizaţie RLL îmbunătăţită pentru 2018 va contribui, fără îndoială, la dezvoltarea şi pregătirea noului BMW M8 GTE, care este una dintre cele mai interesante maşini noi din 2018", a declarat Bobby Rahal, directorul echipei americane.

"BMW M8 GTE va începe un nou capitol pentru BMW Team RLL şi suntem nerăbdători să începem testele", a spus Victor Leleu, directorul BMW of North America Motorsport. "Echipa lui Bobby a contribuit ca M3, Z4 şi M6 să devină modele câştigătoare împotriva celor mai buni adversari GT din lume şi nu avem nici o îndoială că M8 GTE va urma acelaşi traseu. Aşa cum au arătat cele patru victorii reuşite cu M6 GTLM în acest sezon şi în special succesul din Petit Le Mans, BMW Team RLL - asemenea vinului bun - devine tot mai valoroasă odată cu trecerea timpului."

Sezonul 2018 din IMSA WeatherTech SportsCar Championship va debuta în cea de-a 56-a ediţie a "Rolex 24 At Daytona", care va avea loc la 28 ianuarie 2018. Urmăriţi BMW Team RLL pe Twitter, la @BMWUSARacing, pentru informaţii "from-the-pit-box" de-a lungul week-endului.

Detalii suplimentare cu privire la toate programele BMW Motorsport vor fi prezentate la 15 decembrie 2017, în timpul evenimentului anual Season Review al BMW Motorsport.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare