Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Pregătit perfect pentru sezonul 2018: pachetul Evo pentru BMW M6 GT3 este disponibil acum pentru echipele client ale BMW Motorsport

După o perioadă de dezvoltare intensă la BMW Motorsport, pachetul Evo pentru BMW M6 GT3 este gata pentru începerea comercializării. Actualizarea este disponibilă pentru comandă de către echipele client. Include îmbunătăţiri ale suspensiei, trenului de rulare, frânelor şi aerodinamicii, printre altele. În principal, pachetul Evo asigură manevrabilitate îmbunătăţită şi chiar o fiabilitate mai mare.

Motorsport Cars
·
Automotive
·
BMW Motorsport
·
24h Races
·
Customer Racing
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~87,44 KB)
  
Photos(1x, ~1,32 MB)

Bucureşti/München. După o perioadă de dezvoltare intensă la BMW Motorsport, pachetul Evo pentru BMW M6 GT3 este gata pentru începerea comercializării. Actualizarea este disponibilă pentru comandă de către echipele client. Include îmbunătăţiri ale suspensiei, trenului de rulare, frânelor şi aerodinamicii, printre altele. În principal, pachetul Evo asigură manevrabilitate îmbunătăţită şi chiar o fiabilitate mai mare.

"Suntem mulţumiţi că putem oferi echipelor client anunţatul pachet Evo pentru BMW M6 GT3 - chiar de acum. Aceasta le va permite să-şi pregătească maşinile corespunzător pentru sezonul 2018", a declarat directorul BMW Motorsport, Jens Marquardt. "Inginerii noştri au optimizat numeroase aspecte ale BMW M6 GT3. Ei au asigurat că BMW M6 GT3 va fi şi mai uşor de pilotat în viitor, în special pentru piloţii amatori/gentleman. În opinia noastră, această manevrabilitate, împreună cu performanţele şi durabilitatea, reprezintă marele avantaj pentru o maşină de curse destinată clienţilor. Sunt sigur că sezonul viitor vom vedea numeroase BMW M6 GT3 cu pachet Evo care se vor bucura de succes pe mapamond."

Pentru a îmbunătăţi manevrabilitatea aşa cum se doreşte, BMW M6 GT3 a fost optimizat, în principal, sub patru aspecte. Inginerii BMW Motorsport au modificat suspensia, diferenţialul şi sistemul de frânare, dar au făcut şi ajustări aerodinamice.

După doi ani de curse, cu câteva victorii notabile - în special succesul la cursa de 24 de ore de la Spa-Francorchamps (Belgia) în 2016 -, BMW M6 GT3 este gata să adauge mai multe capitole la povestea sa de succes, datorită pachetului Evo. Pachetul este disponibil în două variante, cu preţuri de 24.900, respectiv 31.900 de euro (plus TVA).

Echipele client şi potenţialii clienţi BMW Motorsport pot solicita mai multe informaţii detaliate despre pachetul Evo pentru BMW M6 GT3 la adresa de e-mail: m6gt3@bmw-motorsport.com.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare