Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW M4 DTM a vizitat Campionatul Super GT al Japoniei

Constructorii DTM şi-au prezentat maşinile la finala Super GT de la "Twin Ring Motegi". +++ Tururi demonstrative şi apariţie comună cu maşinile GT japoneze.

DTM
·
BMW Motorsport
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~79,72 KB)
  
Photos(20x, ~50,1 MB)

Motegi, Japonia. La patru săptămâni după ultima etapă din sezonul DTM 2017, care a avut loc la Hockenheim (Germania), BMW M4 DTM a revenit în acţiune în Orientul Îndepărtat. Cei trei constructori implicaţi în DTM au încântat publicul numeros de la finala sezonului din Campionatul Super GT al Japoniei, de la Motegi (Japonia), unde au prezentat campionatul german de turisme în faţa spectatorilor japonezi şi a echipelor nipone. Aceasta a fost o vizită de răspuns, după ce DTM a primit constructorii din Super GT la finala DTM de la Hockenheim.

BMW Motorsport a trimis maşina BMW Driving Experience M4 DTM în Japonia. Maşina a fost angajată de BMW Team RBM, iar la volan s-a aflat pilotul BMW în DTM Augusto Farfus (Brazilia). DTM a jucat un rol important în programul week-endului din campionatul Super GT. Vineri, maşinile au rulat pe circuit pentru o sesiune exclusivă de jumătate de oră. Apoi au fost însoţite de maşinile Super GT în apariţiile comune de sâmbătă şi duminică. Înaintea cursei de duminică, maşinile DTM au luat parte la paradă, care, conform tradiţiei din campionatul japonez, are loc chiar înaintea startului.

"A fost un week-end fantastic şi ne-am bucurat de o primire călduroasă din partea organizatorilor, a echipelor şi a fanilor japonezi", a declarat Farfus. "Cunosc Japonia din perioada când activam în Campionatul Mondial de Turisme (WTCC) şi am concurat în Super GT alături de Jörg Müller, cu BMW M6 GT3 înscris de BMW Team Studie. Ador Japonia. Fanii sunt pur şi simplu fantastici - sunt cu totul speciali. Prin urmare, mi-a plăcut să pilotez BMW M4 DTM pe circuitul Motegi şi să le ofer spectatorilor japonezi o primă imagine a ceea ce înseamnă DTM."

Fanii de la circuit au avut ocazia de a vedea de aproape BMW M4 DTM, care a fot expus într-un cort ridicat special pentru DTM în paddock, precum şi la standuri pe parcursul sesiunilor "pit walks" de sâmbătă şi duminică. Programul a inclus şi numeroase sesiuni de autografe, de-a lungul cărora Farfus - unul din favoriţii tribunelor - a pozat pentru nenumărate selfies. De asemenea, echipele Super GT au arătat un mare interes faţă de vizitatorii din Europa şi au petrecut mult timp discutând cu oaspeţii din DTM.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare