Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Formula E rămâne "Born Electric": BMW i continuă parteneriatul cu inovatorul campionat electric în calitate de "Official Vehicle Partner"

Parteneriatul dintre BMW i şi Campionatul FIA Formula E intră în al patrulea an. +++ Flotă extinsă de automobile cu Qualcomm BMW i8 Safety Car şi noul BMW i3s în acţiune. +++ Alejandro Agag: "Chiar şi când Formula E era doar o idee, am avut BMW alături ca partener care a crezut în acest proiect".

BMW Motorsport
·
FIA Formula E
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~91,05 KB)
  
Photos(3x, ~2,31 MB)

Bucureşti/München. FIA Formula E şi BMW şi-au anunţat planurile pentru viitor: în stagiunea 2017/2018 şi în următoarele, BMW i va fi implicat în primul campionat pentru monoposturi electrice ca "Official Vehicle Partner". Acest parteneriat este deja în vigoare deoarece Formula E şi-a făcut debutul în 2014 şi, prin urmare, intră în al patrulea an. Din sezonul al cincilea, 2018 /2019, BMW îşi va face debutul şi din poziţia de constructor oficial reprezentat de o echipă în campionat.

La deschiderea oficială a sezonului FIA Formula E 2017/2018 în showroomul BMW Wan Chai din Hong Kong, Jörg Reimann, vicepreşedinte BMW Brand Experience, şi Alejandro Agag, fondator şi director executiv al Formulei E, au anunţat oficial extinderea colaborării. "A fost aproape un pas logic pentru noi să ne implicăm în Formula E cu BMW i în 2014 - şi este la fel de logic să continuăm parteneriatul în următorii ani", a spus Reimann. "În multe feluri, Formula E este un nou punct de pornire în motorsport, la fel cum face BMW i în ceea ce priveşte mobilitatea viitorului, motiv pentru care această combinaţie funcţionează foarte bine. Aşteptăm cu nerăbdare mai ales să vedem BMW i3s pe circuit în acest sezon. Este cel mai sportiv BMW i3 pe care l-am avut vreodată. Acest model demonstrează clar modul în care BMW combină plăcerea de a conduce cu un caracter premium care este în mod constant orientat spre dezvoltare durabilă."

Agag a subliniat importanţa BMW i pentru Formula E şi a spus: "Este o veste fantastică faptul că BMW i îşi extinde angajamentul de «Official Vehicle Partner». Chiar şi atunci când Formula E a fost doar o idee şi nu exista încă, am avut BMW alături ca partener care a crezut în acest proiect încă de la început. Este o marcă legendară în lumea sportului şi în industria automobilelor şi, în curând, îl vom avea şi pe linia standurilor, încercând să câştige. Acest lucru este genial. Aşa că pot spune: Bun venit pe linia standurilor şi bun venit din nou ca partener puternic al Formula E".

În cadrul parteneriatului dintre BMW i şi Formula E, spectatorii vor experimenta o flotă impresionantă de automobile BMW i în acţiune la cele 14 curse de pe mapamond. Aceasta include Qualcomm BMW i8 Safety Car şi noile modele BMW i3s ca "Medical Car" şi "Race Control Car". BMW X5 xDrive40e va fi şi el în acţiune, îndeplinind rolurile de "Rescue Car" şi "Extrication Car".

Calendar
Primele curse din acest sezon a avut loc la Hong Kong pe 2-3 decembrie. Următoarea cursă este programată pe 13 ianuarie, în Marrrakesh. Sezonul include etape în Santiago (Columbia),  Mexio City, Sao Paulo, Roma, Paris, Berlin, Zurich, Ney York şi Montreal, toate organizate pe circuite stradale pentru că nivelul redus de zgomot al monoposturilor electrice permite apropierea de public. Cursele Formula E sunt transmise în România pe canalele Eurosport şi Telekom Sport.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

BMW GROUP ANALYST- AND INVESTOR CONFERENCE 2019.

Here you can see the live stream of the BMW Group Analyst- and Investor Conference 2019.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare