Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW i Visualiser – configurator augmented reality pentru dispozitive Apple cu iOS 11

Modele 3D pot fi vizualizate şi explorate pe iPhone sau iPad. BMW i este printre primele branduri auto care oferă aplicaţie augmented reality utilizând ARKit de la Apple cu iOS 11.

Corporativ
·
Sales şi marketing
·
Internet, E-Business
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~79,1 KB)
  
Photos(3x, ~4,26 MB)

Bucureşti/München. Milioane de utilizatori din întreaga lume pot explora interactiv automobilele BMW i prin intermediul aplicaţiei BMW i Visualiser pentru iOS. Fiind primul brand auto din lume care a oferit clienţilor o experienţă 3D augmented reality interactivă a produsului la începutul acestui an, BMW i impune din nou tendinţele şi este una dintre primele mărci auto care utilizează ARKit de la Apple, lansat în septembrie cu iOS 11. Aplicaţia poate fi descărcată pe orice iPhone de la 6s/6s Plus sau mai nou; funcţionează şi pe iPad Pro sau pe Apple iPad din acest an.

Aplicaţia este disponibilă în 21 de limbi şi va include în curând şi limba română. BMW Group explorează continuu soluţii de prezentare care folosesc soluţii augmented reality. Pentru BMW X2, BMW a lansat o aplicaţie specială pentru Microsoft Hololens care permite vizualizarea  automobilului în detaliu, dar şi un filtru de Snapchat care plasează un automobil BMW X2 oriunde în spaţiul vizualizat.

O versiune similară a BMW i Visualiser este disponibil şi pentru terminale android. Aplicaţiile le puteţi descărcar de la următoarele link-uri:
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bmw.bmwivisualiser
iTunes: https://itunes.apple.com/gb/app/bmw-i-visualiser/id1318272536?mt=8&ign-mpt=uo%3D2

"Produsele noastre sunt automobile extrem de emoţionale, pe care clienţii trebuie să le experimenteze", a comentat Andrea Castronovo, vicepreşedinte BMW Group pentru strategie de vânzări pentru clienţi, MPM & managementul proceselor. "Cu această aplicaţie, putem aduce cele mai bune lucruri ale unui produs real în buzunarele oamenilor - pot să-şi scoată iPhone-ul şi să vadă cum ar arăta maşina lor de vis pe şosea sau cum s-ar potrivi în garajul lor", a continuat el.

După ce aţi descărcat aplicaţia, disponibilă acum în App Store, clienţii îşi pot explora modelul BMW i3, i3s sau i8 ideal ca o vizualizare interactivă în dimensiune reală. Aceştia pot schimba culoarea, jantele şi interiorul la atingerea unui buton - pot chiar să deschidă uşile şi să „urce” în maşina vizualizată, ceea ce face ca aceasta să fie o experienţă cu adevărat interactivă. "Ştim că aproape toţi clienţii noştri se informează online despre produsele noastre înainte de a vizita showroomul şi de multe ori fac acest lucru pe iPhone sau iPad", a declarat Stefan Biermann, director de inovaţii în vânzări. "Prin urmare, acesta este următorul pas logic - mai degrabă decât să citească despre produs, ei pot face în aşa fel încât să experimenteze automobilul", a adăugat el.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare