Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

MINI şi The Woolmark Company anunţă un parteneriat pentru susţinerea tinerilor designeri de modă

MINI şi The Woolmark Company încep noul an prin anunţarea parteneriatului lor pentru 2018. Cele două mărci se remarcă prin competenţa în domeniul designului şi al inovaţiei, iar colaborarea lor are ca scop promovarea activităţii tinerilor designeri. Primele rezultate ale parteneriatului - o colecţie-capsulă care foloseşte lâna ca material principal, proiectată de o serie de designeri de modă în curs de afirmare - vor fi prezentate în luna iunie a acestui an la Pitti Uomo 94, una dintre cele mai importante târguri internaţionale de modă şi stil de viaţă rezervate bărbaţilor, la Florenţa.

Lifestyle
·
Produse lifestyle
·
Comunicare de design, concept cars
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 99,22 KB)
  
Photos(1x, 437,23 KB)

Bucureşti/München. MINI şi The Woolmark Company încep noul an prin anunţarea parteneriatului lor pentru 2018. Cele două mărci se remarcă prin competenţa în domeniul designului şi al inovaţiei, iar colaborarea lor are ca scop promovarea activităţii tinerilor designeri. Primele rezultate ale parteneriatului - o colecţie-capsulă care foloseşte lâna ca material principal, proiectată de o serie de designeri de modă în curs de afirmare - vor fi prezentate în luna iunie a acestui an la Pitti Uomo 94, una dintre cele mai importante târguri internaţionale de modă şi stil de viaţă rezervate bărbaţilor, la Florenţa.

Parteneriatul cu The Woolmark Company, unul dintre cei mai renumiţi susţinători ai designerilor de modă din întreaga lume, este următorul pas al implicării mărcii MINI în modă. Printre proiectele pe care MINI le-a prezentat în ultimii doi ani se numără colecţiile-capsulă MINI FLUID FASHION şi MINI FASHION - BEYOND NATIVE, care prezintă lucrările designerilor promiţători internaţionali. "MINI înseamnă design emblematic şi stil de viaţă urban. Asemenea The Woolmark Company, acordăm o atenţie deosebită calităţii şi curajului de a contesta convenţiile. Prin urmare, aşteptăm cu nerăbdare să ne unim forţele şi să colaborăm cu un nou grup de tineri designeri inovatori", explică Esther Bahne, director MINI pentru Strategie de Brand şi Inovaţie în Afaceri.

Atât MINI, cât şi The Woolmark Company au o istorie a contestării strcutrilor existente şi a transformărilor pline de curaj. Această înţelegere comună a nevoii de inovaţie stă la baza colaborării dintre cele două comapnii. Marca birtanică de automobile are, de altfel, o influenţă specială în lumea modei, numele său a fost inspiraţie pentru creatoarea Mary Quant în crearea rochiilor cu acelaşi nume – Mini, un pop icon al anilor 60 în Marea Britanie.

Astfel ne putem aştepta la proiecte interesante care se bazează pe competenţa în design a MINI şi pe experienţa de mulţi ani a The Woolmark Company în cercetarea şi dezvoltarea materialelor.

Pitti Uomo are loc la Florenţa de două ori pe an, cu începere din 1972. Promovează mărcile de modă tinere, viitoare şi uneori neconvenţionale. MINI colaborează cu Pitti Immagine, târg anual al industriei de modă din Italia, din ianuarie 2015. Această colaborare deschide o fereastră către pasiunea comună a partenerilor pentru inovaţie, atenţie la detalii şi calitate, precum şi către capacitatea lor de a anticipa noi tendinţe.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

DETROIT MOTOR SHOW.

Here you can see the webcast of the BMW Group press conference at the North American International Auto Show 2018.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
BMW 530e iPerformance
Thu Apr 27 10:30:00 CEST 2017
F10h LCI
Seria 5
Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare