Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

MS&AD Andretti Formula E obţine mai multe puncte în Mexico City

În cea de-a cincea etapă a Campionatului ABB FIA Formula E, António Félix da Costa (Portugalia) a obţinut noi puncte pentru MS&AD Andretti Formula E. Mexico City E-Prix, desfăşurat pe "Autódromo Hermanos Rodríguez" din centrul capitalei mexicane, a fost încheiat pe locul al şaptelea. Coechipierul său, Tom Blomqvist (Marea Britanie), a trebuit să se mulţumească doar cu locul al 15-lea la prima sa apariţie cu Formula E în Mexic.

BMW Motorsport
·
FIA Formula E
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 77,23 KB)
  
Photos(23x, 31,45 MB)

Bucureşti/Mexico City. În cea de-a cincea etapă a Campionatului ABB FIA Formula E, António Félix da Costa (Portugalia) a obţinut noi puncte pentru MS&AD Andretti Formula E. Mexico City E-Prix, desfăşurat pe "Autódromo Hermanos Rodríguez" din centrul capitalei mexicane, a fost încheiat pe locul al şaptelea. Coechipierul său, Tom Blomqvist (Marea Britanie), a trebuit să se mulţumească doar cu locul al 15-lea la prima sa apariţie cu Formula E în Mexic. MS&AD Andretti Formula E a sărbătorit a patra clasare în puncte în cele cinci etape din acest sezon.

Calificări
António Félix da Costa a ţinut capul de afiş al sesiunii de calificări pentru Mexico City E-Prix. Pentru început, el a stabilit al treilea timp - 1:01,772 - în grupa de calificare 3. Nici un alt pilot din grupa a patra nu a reuşit să depăşească timpul pilotului în vârstă de 26 de ani, astfel că a ajuns în Super Pole pentru prima dată de la cursa desfăşurată la Buenos Aires (Argentina) în sezonul 2. În competiţia pentru Top5, Félix da Costa a încheiat al doilea, în urma lui Felix Rosenqvist (Suedia / Mahindra)- cu toate acestea, el a fost retrogradat pe poziţia a patra după sesiune ca urmare a faptului că, după Super Pole, monopostul său a fost sub limita minimă a masei. Tom Blomqvist a fost înregistrat cu timpul de 1:02,443 pe turul de circuit, în prima grupă de calificare, ceea ce a însemnat ocuparea locului al 18-lea pe grilă.

Cursă
La start, Félix da Costa a pierdut o poziţie în faţa celui care avea să câştige, Daniel Abt (Germania), şi nu a reuşit să menţină ritmul cu plutonul fruntaş în prima parte a cursei. Totuşi, el s-a menţinut în Top 10. După pit stopurile de la jumătatea cursei, Félix da Costa se afla pe locul al optulea. El a câştigat o poziţie după ce André Lotterer (Germania) a primit o penalizare "drive-through". Blomqvist a avut parte de o cursă dificilă, dar nu a cedat şi a încercat să revină de la coada plutonului. În cele din urmă, el a încheiat pe poziţia a 15-a.

Reacţii

António Félix da Costa, MS&AD Andretti Formula E: După cursa de astăzi avem multe concluzii pozitive. Ritmul a fost bun de-a lungul întregii zile. Am ajuns în Super Pole şi am avut o sesiune de calificări solidă. Performanţa din cursă a fost oarecum dezamăgitoare. Acest lucru trebuie să îl lămurim. Cu toate acestea, am făcut paşi importanţi ca echipă. Aştept cu nerăbdare următoarele curse. Avem potenţialul de a puncta în fiecare week-end de cursă şi fără îndoială suntem pe drumul cel bun.

Tom Blomqvist, MS&AD Andretti Formula E: A fost un week-end provocator, ca să nu spunem mai mult. Astăzi, lucrurile nu au mers în favoarea noastră. Am avut diferite probleme în antrenamentele libere, ceea ce ne-a ţinut pe loc. Pierzi o parte din încredere, după care trebuie să intri direct în cursă. A doua jumătate a fost în regulă, dar este foarte dificil când vii de la coada plutonului. A fost un week-end cu multe învăţăminte.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL ACCOUNTS

Here you can see the full-length transmission of the BMW Group Annual Accounts Press Conference.

 

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
BMW 530e iPerformance
Thu Apr 27 10:30:00 CEST 2017
F10h LCI
Seria 5
Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare