Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

MINI LIVING - BUILT BY ALL. MINI expune un concept vizionar de locuinţă la Salone del Mobile 2018

La ediţia din acest an a Salone del Mobile de la Milano, MINI colaborează cu compania londoneză de arhitectură Studiomama pentru a prezenta o instalaţie intitulată MINI LIVING - BUILT BY ALL. Acest concept de locuinţă permite o colaborare strânsă între rezidenţi şi arhitecţi, fiind o modalitate excelentă de abordare a cerinţelor fiecărui individ. Provoacă procesele de design convenţional şi arată modul în care arhitectura poate furniza un răspuns creativ la creşterea deficitului de spaţiu de locuit şi a resurselor finite din zonele urbane.

Lifestyle
·
Comunicare de design, concept cars
·
Evenimente lifestyle
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~65,9 KB)
  
Photos(33x, ~101,01 MB)

Bucureşti/München/Milano. La ediţia din acest an a Salone del Mobile de la Milano, MINI colaborează cu compania londoneză de arhitectură Studiomama pentru a prezenta o instalaţie intitulată MINI LIVING - BUILT BY ALL. Acest concept de locuinţă permite o colaborare strânsă între rezidenţi şi arhitecţi, fiind o modalitate excelentă de abordare a cerinţelor fiecărui individ. Provoacă procesele de design convenţional şi arată modul în care arhitectura poate furniza un răspuns creativ la creşterea deficitului de spaţiu de locuit şi a resurselor finite din zonele urbane. MINI LIVING - BUILT BY ALL este a treia instalaţie creată de MINI pentru Salone del Mobile prin care să ilustreze noi tipuri de soluţii vizionare pentru provocările arhitecturale cu care se confruntă oraşele noastre.

Arhitectura încurajează participarea

MINI LIVING - BUILT BY ALL extinde temele de bază ale MINI LIVING (de ex. utilizarea creativă a unei zone mici de locuit) pentru a include principiul participării, adică oamenii, nevoile şi ideile lor individuale joacă acum un rol mai important. "Piaţa de locuinţe standardizate din prezent are o capacitate limitată de a îndeplini cerinţele individului", spune Oke Hauser, director de creaţie MINI LIVING, care explică abordarea din spatele instalaţiei. "Prin urmare, instalaţia noastră MINI LIVING - BUILT BY ALL transformă oamenii în creatori activi şi îi repune în centrul procesului de proiectare. Calitatea unui spaţiu de locuit este determinată de gradul în care rezidenţii se identifică cu casa lor - aceasta este crezul nostru."

De la concept la implementare

Pe lângă instalaţie, MINI desfăşoară încă o dată o zona de experienţă. MINI LIVING FACTORY OF IDEAS oferă vizitatorilor posibilitatea de a-şi crea propriile viziuni pentru spaţiile de locuit ale viitorului sub formă de modele. Instalaţia MINI LIVING în sine este găzduită într-o încăpere adiacentă şi prezintă patru exemple de concepte de spaţiu de locuit, împreună cu o zonă publică, cum ar fi o bucătărie comună sau o sală de gimnastică în aer liber. Totul se adaugă pentru a produce un microcartier autonom, demonstrând în acelaşi timp că până şi interiorul unei clădiri goale poate fi folosit pentru viitorul arhitecturii urbane.

Despre MINI LIVING

MINI LIVING este o iniţiativă care iniţial a fost lansată de MINI în 2016, având obiectivul de a crea soluţii arhitecturale creative pentru stilul de viaţă urban al viitorului. În ultimii ani, prin instalaţiile MINI LIVING-BREATHE şi MINI LIVING - Do Disturb prezentate la Milano, MINI LIVING a expus concepte vizionare pentru locuit/lucrat în comun şi în colaborare în oraşele noastre.

Noua instalaţie va fi prezentată la Salone del Mobile, pe Via Tortona din Milano (Italia), în perioada 17-22 aprilie 2018.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

ON DEMAND WEBCAST.

Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Accounts Press Conference and the BMW Group Analyst- and Investor Conference 2019.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare