Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Blue Hero, instalaţia poveste creată de Adrian Mitu pentru legendarul Jochen Neerpasch, debutează la Bucureşti în prezenţa lui Neerpasch

Joi, 29 martie, la Grand Entertainment din cadrul Băneasa Shopping City, are loc lansarea Blue Hero, o instalaţie dedicată vieţii lui Jochen Neerpasch semnată de artistul Adrian Mitu. La eveniment vor participa chiar Jochen Neerpasch, alături de Tim Hahne, regizorul şi producătorul "Adrenalin, The Touring Car Story", unul din cele mai emblematice documentare despre istoria BMW în motorsport.

Istorie
·
Istorie marca BMW
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~73,67 KB)
  
Photos(1x, ~1,11 MB)

Bucureşti. Joi, 29 martie, la Grand Entertainment din cadrul Băneasa Shopping City, are loc lansarea Blue Hero, o instalaţie dedicată vieţii lui Jochen Neerpasch semnată de artistul Adrian Mitu. La eveniment vor participa chiar Jochen Neerpasch, alături de Tim Hahne, regizorul şi producătorul "Adrenalin, The Touring Car Story", unul din cele mai emblematice documentare despre istoria BMW în motorsport.

 

Jochen Neerpasch este o legendă a motorsportului. De numele lui sunt legate performanţe spectaculoase cu mărci precum Porsche, Ford sau Mercedes. Dar, mai important, Neerpasch are o legătură specială cu BMW, punând bazele, printre altele, diviziei BMW Motorsport, BMW M, proiectului BMW Art Cars, primei şcoli de pilotaj a unei mărci – BMW Fahrer Training - sau programului BMW Junior. El este cel care a creat modelele BMW 3.0 CSL, BMW M1 sau Campionatul Procar. Activitatea lui din anii ’70 a transformat definitiv imaginea BMW.

 

Proiectul Blue Hero a început în urmă cu aproximativ doi ani şi a fost pregătit de o altă colaborare între Mitu şi BMW dedicată aniversării de 100 de ani a mărcii, Blue Coffee. Instalaţia se prezintă ca un story board de 4,5 m x 1,8 m care prezintă viaţa lui Neerpasch în paralel cu evoluţia mărci BMW.

 

Prima prezentare pentru public are loc după evenimentul de gală, la Bucureşti.  În weekendul 29 martie  - 1 aprilie, pasionaţii vor putea să descopere lucrarea expusă la Băneasa Shopping City, unde artistul Adrian Mitu şi Alexandru Şeremet, corporate communication manager BMW Group România, vor fi prezenţi să prezinte lucrarea publicului. Ca o continuare a poveştii dincolo de lucrare, filmul "Adrenalin, The Touring Car Story" se întoarce în aceeaşi perioadă cu proiecţii la Grand Entertainment, în aceeaşi perioadă.

 

Ulterior, Blue Hero va începe un turneu de expoziţii de un an de zile. Un produs 100% românesc, Blue Hero are deja recunoaştere internaţională, cu un prim eveniment confirmat deja în Statele Unite.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

BMW GROUP ANNUAL ACCOUNTS PRESS CONFERENCE 2019.

Here you can see the full length live stream of the Press Conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare