Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Noul BMW M5 primeşte titlul "World Performance Car" 2018

Noul BMW M5 a primit, în cadrul Salonului Internaţional Auto de la New York, prestigiosul titlu "World Performance Car" 2018.

F90
·
Corporativ
·
Premii companie
·
Automobile BMW M
·
M5
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~60,7 KB)
  
Photos(4x, ~27,6 MB)

Bucureşti/Woodcliff Lake. Noul BMW M5 a primit, în cadrul Salonului Internaţional Auto de la New York, prestigiosul titlu "World Performance Car" 2018.

A şasea generaţie BMW M5 este cel mai rapid şi mai avansat tehnologic automobil M de până acum. Pentru prima dată, BMW M GmbH oferă conducătorilor posibilitatea de a schimba între tracţiune spate şi tracţiune integrală, oferind totodată M x-Drive, sistemul inteligent de tracţiune integrală de la BMW, care a fost reglat special pentru specificaţiile BMW M5. Sub capota noului BMW M5 este cea mai nou şi mai avansată versiune a renumitului motor V8 de 4,4 litri, echipat cu tehnologia M TwinPower Turbo, a cărui putere a fost mărită faţă de generaţia anterioară cu 40 CP,  ajungând la 600 CP, în timp ce cuplul motor beneficiază de un plus de 72 Nm, ajungând la un maxim de 750 Nm - aceste valori garantează o acceleraţie explozivă şi performanţe deosebite. Motorul V8 twin-turbo propulsează M5 prin intermediul noii transmisii M Steptronic cu opt trepte, cu Drivelogic - în combinaţie cu sistemul M xDrive transferă puterea motorului turbo capabil să urce în turaţii şi permite o acceleraţie de la 0 la 100 km/h în doar 3,2 secunde, ceea ce-l face să fie cel mai rapid şi mai agil model de până acum.

Trudy Hardy, vicepreşedinte pentru marketing în cadrul BMW of North America, a complimentat noul BMW M5 în discursul de acceptare a premiului, numindu-l "cel mai rapid (0-100 km/h în 3,2 secunde) şi mai avansat tehnologic automobil M de până acum. Cu debutul primul sistem BMW M xDrive cu capacitate 2WD, a şasea generaţie a BMW M5 este chintesenţa sedanului de performanţă".

Premiile World Car
Intrate acum în cel de-al 14-lea an, premiile anuale World Car reprezintă programul de premii numărul 1 în lume pentru al cincilea an la rând conform raportul Prime Research pentru 2017. Premiile au fost anunţate în 2003 şi au fost lansate oficial în ianuarie 2004 pentru a reflecta realitatea pieţei globale, precum şi pentru a recunoaşte şi a recompensa excelenţa auto la scară internaţională. Premiile au intenţia de a completa, nu de a concura, programele naţionale şi regionale Car of the Year existente.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

ON DEMAND WEBCAST.

Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Accounts Press Conference and the BMW Group Analyst- and Investor Conference 2019.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare