Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Progres pentru participarea oficială în Sezonul 5: pregătirile noului monopost BMW iFE.18 pentru Formula E intră în faza următoare

Pilotul oficial BMW Tom Blomqvist pe circuit cu noul BMW iFE.18. +++ Jens Marquardt: BMW iFE.18 este un punct de referinţă pentru compania noastră. +++ Sunt disponibile imagini şi video cu BMW iFE.18.

Motorsport Cars
·
Automotive
·
Motorsport Tests
·
BMW Motorsport
·
FIA Formula E
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~82,6 KB)
  
Photos(14x, ~35,75 MB)
  
Videos(1x, ~138,76 MB)

Bucureşti/München. "BMW iFE.18 - TechLab for BMW iNEXT": acest slogan a marcat noul monopost BMW i Motorsport pregătit pentru Campionatul FIA Formula E ABB. Monopostul a efectuat prima sa apariţie istorică la sediul BMW and MINI Driving Academy din Maisach, în apropiere de München (Germania). A fost propulsat de un tren de rulare BMW complet nou, care a fost creat special pentru provocările motorsportului. Acesta este rezultatul colaborării strânse între inginerii de dezvoltare BMW i şi cei de la BMW Motorsport. Pilotul oficial BMW Tom Blomqvist (Marea Britanie) a fost la volanul primului monopost electric din istoria BMW Group.

"BMW iFE.18 este un punct de reper pentru compania noastră", a explicat Marquardt. "După luni de colaborare excelentă între inginerii de dezvoltare a producţiei şi cei din motorsport, acum putem vedea rezultatul în acţiune. Acest proiect Formula E a însemnat cel mai remarcabil transfer de tehnologie între producţie şi motorsport din istoria BMW. Toţi cei implicaţi au contribuit la îndeplinirea sloganului <<TechLab for BMW i>> încă din prima clipă. Sunt extrem de nerăbdător să văr maşina de curse pentru prima dată în culorile BMW i Motorsport atunci când Sezonul 5 va începe."

Noul tren de rulare BMW este piesa centrală a BMW iFE.18. Viitorul şasiu comun pentru Formula E a fost prezentat în premieră la începutul lunii martie cu ocazia Salonului Internaţional Auto de la Geneva (Elveţia). Câteva date comparative arată evoluţia propusorului de Formula E comparativ cu motorul de serie de la BMW i3, unul deja foarte sofisticat. Monopostul este mai uşor cu 50%, mai compact cu 66% şi produce performanţe mai bune cu 100%. Atinge chiar o turaţie mai mare cu 400% decât omologul său de serie.

Alături de celelalte echipe din Formula E, noul BMW iFE.18 va fi prezent pe circuit la testul Formula E oficial de la Calafat (Spania), în perioada 17-19 aprilie 2018.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare