Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Progres pentru participarea oficială în Sezonul 5: pregătirile noului monopost BMW iFE.18 pentru Formula E intră în faza următoare

Pilotul oficial BMW Tom Blomqvist pe circuit cu noul BMW iFE.18. +++ Jens Marquardt: BMW iFE.18 este un punct de referinţă pentru compania noastră. +++ Sunt disponibile imagini şi video cu BMW iFE.18.

Motorsport Cars
·
Automotive
·
Motorsport Tests
·
BMW Motorsport
·
FIA Formula E
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~82,6 KB)
  
Photos(14x, ~35,75 MB)
  
Videos(1x, ~138,76 MB)

Bucureşti/München. "BMW iFE.18 - TechLab for BMW iNEXT": acest slogan a marcat noul monopost BMW i Motorsport pregătit pentru Campionatul FIA Formula E ABB. Monopostul a efectuat prima sa apariţie istorică la sediul BMW and MINI Driving Academy din Maisach, în apropiere de München (Germania). A fost propulsat de un tren de rulare BMW complet nou, care a fost creat special pentru provocările motorsportului. Acesta este rezultatul colaborării strânse între inginerii de dezvoltare BMW i şi cei de la BMW Motorsport. Pilotul oficial BMW Tom Blomqvist (Marea Britanie) a fost la volanul primului monopost electric din istoria BMW Group.

"BMW iFE.18 este un punct de reper pentru compania noastră", a explicat Marquardt. "După luni de colaborare excelentă între inginerii de dezvoltare a producţiei şi cei din motorsport, acum putem vedea rezultatul în acţiune. Acest proiect Formula E a însemnat cel mai remarcabil transfer de tehnologie între producţie şi motorsport din istoria BMW. Toţi cei implicaţi au contribuit la îndeplinirea sloganului <<TechLab for BMW i>> încă din prima clipă. Sunt extrem de nerăbdător să văr maşina de curse pentru prima dată în culorile BMW i Motorsport atunci când Sezonul 5 va începe."

Noul tren de rulare BMW este piesa centrală a BMW iFE.18. Viitorul şasiu comun pentru Formula E a fost prezentat în premieră la începutul lunii martie cu ocazia Salonului Internaţional Auto de la Geneva (Elveţia). Câteva date comparative arată evoluţia propusorului de Formula E comparativ cu motorul de serie de la BMW i3, unul deja foarte sofisticat. Monopostul este mai uşor cu 50%, mai compact cu 66% şi produce performanţe mai bune cu 100%. Atinge chiar o turaţie mai mare cu 400% decât omologul său de serie.

Alături de celelalte echipe din Formula E, noul BMW iFE.18 va fi prezent pe circuit la testul Formula E oficial de la Calafat (Spania), în perioada 17-19 aprilie 2018.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

BMW GROUP ANNUAL ACCOUNTS PRESS CONFERENCE 2019.

Here you can see the full length live stream of the Press Conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare