Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW M Motorsport News - Numărul 07/18

BMW M6 GT3 pe podium în Australia - BMW Team Studie a debutat în cursă cu succes alături de BMW M4 GT4

M Motorsport Newsletter
·
Automotive
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~67,19 KB)
  
Photos(1x, ~1,18 MB)

Bucureşti. Nu contează că vorbim de DTM, de Campionatul Mondial FIA de Anduranţă, de IMSA WeatherTech SportsCar Championship sau de nenumăratele campionate regionale: săptămână după săptămână, echipele şi piloţii BMW de pretutindeni se luptă pentru puncte, victorii şi titluri. Şi în afara circuitelor, membrii familiei BMW Motorsport sunt protagoniştii ştirilor principale. "BMW Motorsport News" ne permite să rezumăm constant acţiunea într-o manieră compactă şi informativă. Aşa vei fi mereu la curent cu toate informaţiile.

Campionatul GT al Australiei: BMW Team SRM sărbătoreşte un podium
O etapă de deschidere adaptată perfect pentru BMW M6 GT3 şi BMW Team SRM: la prima cursă din Campionatul de Anduranţă al Australiei, desfăşurată la Bend Motorsport Park (Australia), directorul de echipă Steve Richards (Noua Zeelandă) şi Michael Almond (Australia) au încheiat pe locul al treilea. Cei doi şi-au făcut loc prin pluton după ce au fost pe poziţia a şasea la start, iar la finalul celor 78 de tururi au fost la aproape 10 secunde de învingătorii etapei.

Seria Blancpain GT Asia: BMW Team Studie pe podium
BMW Team Studie s-a bucurat de un debut competiţional de succes cu noul BMW M4 GT4. În etapa de deschidere a Seriei Blancpain GT Asia ce a avut loc la Sepang (Malaysia), Takayuki Kinoshita şi Sunako Jukuchou (ambii din Japonia) au încheiat pe locul al doilea în cea de-a doua cursă a week-endului, ceea ce i-a dus pe podiumul clasei GT4. În prima cursă, tandemul #81 BMW M4 GT4 a încheiat pe poziţia a patra. Cealaltă maşină a echipei a trecut linia de sosire pe locurile al şaselea, respectiv al cincilea în categoria GT4.

Openul GT Internaţional: început de sezon pentru BMW Team Teo Martín
BMW Team Teo Martín concurează şi în acest sezon din Openul GT Internaţional cu două modele BMW M6 GT3. La etapa de deschidere a stagiunii, desfăşurată în week-end la Estoril (Portugalia), Fran Rueda (Spania) şi Andrés Saravia (Guatemala) au ratat de puţin un podium în prima cursă de sâmbătă, când au ocupat locul al patrulea. Cea de-a doua maşină, cu Lourenço Beirão da Veiga (Portugalia) şi Juan Cruz Álvarez (Argentina) la volan, au trecut linia de sosire pe poziţia a noua. În cursa a doua, de duminică, Beirão da Veiga şi Álvarez au ocupat locul al optulea, cu cel mai bine clasat BMW M6 GT3.

FIA WEC: Tomczyk, prezent la Premiile BMW la Berlin
Miercuri, pilotul BMW în WEC Martin Tomczyk (Germania) a primit un omagiu special: el a fost la Kraftwerk Berlin Mitte (Germania) pentru a decerna premiul la categoria "BMW i şi i Performance" la gala BMW Awards, care onorează performanţele excepţionale ale dealerilor BMW din Germania din 2017. În omagiul său adus companiei câştigătoare, AHAG Bochum, el a subliniat paralela dintre comerţ şi motorsport. Noi, piloţii de curse, ne dorim mereu să fim rapizi şi să fim primii. Nu mai trebuie spus că acest lucru se aplică nu doar eroilor din cockpit, ci şi eroilor comerciali", a spus Tomczyk, care pilotează noul BMW M8 GTE în Campionatul Mondial FIA de Anduranţă din 2018. Evenimentul a fost prezentat de vedeta TV Thomas Gottschalk şi a fost găzduit de Peter van Binsbergen, directorul de vânzări şi marketing al BMW Germania. Cântăreţul Max Giesinger i-a încântat pe cei 300 de invitaţi cu o apariţie-surpriză.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

BMW GROUP AT CES 2023.

Las Vegas. Here you can see the webcasts of the BMW Group Keynote at the CES 2023 and the Digital World Premiere of BMW i Vision Dee.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare