Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Cursa de recuperare puternică de pe străzile Romei s-a încheiat fără recompense pentru echipa MS&AD Andretti Formula E

Pilotul oficial BMW Félix da Costa (Portugalia) a reuşit o cursă de recuperare impresionantă în cea de-a şaptea etapă din Campionatul FIA Formula E ABB ce a avut loc la Roma (Italia). Urmărit de Klaus Fröhlich, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG şi responsabil pentru dezvoltare, şi de directorul BMW Motorsport, Jens Marquardt, pilotul portughez al echipei MS&AD Andretti Formula E şi-a făcut loc prin pluton după ce a plecat de pe ultimul loc al grilei. Félix da Costa a ajuns în Top 10 după pit stop.

BMW Motorsport
·
FIA Formula E
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~76,24 KB)
  
Photos(20x, ~14,38 MB)

Bucureşti/Roma. Pilotul oficial BMW Félix da Costa (Portugalia) a reuşit o cursă de recuperare impresionantă în cea de-a şaptea etapă din Campionatul FIA Formula E ABB ce a avut loc la Roma (Italia). Urmărit de Klaus Fröhlich, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG şi responsabil pentru dezvoltare, şi de directorul BMW Motorsport, Jens Marquardt, pilotul portughez al echipei MS&AD Andretti Formula E şi-a făcut loc prin pluton după ce a plecat de pe ultimul loc al grilei. Félix da Costa a ajuns în Top 10 după pit stop, dar a retrogradat în clasament în partea finală a primului E-Prix de la Roma - a trecut linia de sosire pe locul al 11-lea. După 33 de tururi, coechipierul său, Tom Blomqvist (Marea Britanie), s-a clasat pe poziţia a 15-a.

Félix da Costa a luat startul de pe locul al 20-lea ca urmare a unei coliziuni nefericite în timpul calificărilor, în timp ce Blomqvist şi-a asigurat poziţia a 12-a în sesiunea de calificări. Următoarea etapă este programată peste două săptămâni: E-prix-ul de la Paris, care va avea loc în capitala Franţei la 28 aprilie.

Reacţii după E-Prix-ul de la Roma

António Félix da Costa, MS&AD Andretti Formula E, locul al 11-lea: A fost o cursă de recuperare bună în timpul cursei după incidentul din calificări, care m-a obligat să iau startul de pe ultima poziţie a grilei. Am ales o strategie agresivă, cu un prim stint scurt. Am depăşit multe monoposturi şi am utilizat energia foarte bine. Ştiam că al doilea stint va fi dificil pentru că aveam mai puţină energie decât ceilalţi şi am fost la un pas de a obţine puncte. Cred că am demonstrat că aveam potenţialul de a marca puncte bune în acest week-end. Am luat lucrurile pozitive din evoluţie şi mergem mai departe.

Tom Blomqvist, MS&AD Andretti Formula E, locul al 15-lea: A fost o cursă dificilă. Am fost lovit din spate şi m-am răsucit în al doilea tur, ceea ce m-a trimis pe ultima poziţie. Apoi am rămas fără energie în ultimul tur dinaintea pit stopului şi am fost blocat pe linia standurilor. Acolo am pierdut mult timp. Practic, cursa a fost compromisă din acel moment şi a fost dezamăgitor să nu pot avea o evoluţie curată. Ar fi fost frumos după calificări decente.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare