Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Parteneri puternici pentru evoluţia de acasă: BMW i prezintă FIA Formula E BMW i Berlin E-PRIX

Extinderea angajamentului vast al BMW i faţă de Formula E. +++ Jörg Reimann: Vrem să oferim vizitatorilor o experienţă unică în jurul mărcii BMW. +++ Alejandro Agag: BMW i a susţinut Campionatul FIA Formula E ABB încă de la început.

BMW Motorsport
·
FIA Formula E
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~140,49 KB)
  
Photos(3x, ~10,32 MB)

Bucureşti/München. BMW i şi Campionatul FIA Formula E ABB fac încă un pas în colaborarea lor: pe lângă misiunea de "Official Vehicle Partner", pe care o îndeplineşte încă de la sezonul inaugural al Formulei E, BMW i va prezenta, în anii următori, şi cursa de la Berlin (Germania) ca sponsor principal. Noua implicare începe odată cu FIA Formula E BMW i Berlin E-PRIX ce va avea loc la 19 mai 2018.

Evenimentul de casă pentru BMW va oferi fanilor germani ai Formulei E ocazia de a vedea flota oficială Safety Cars - condusă de Qualcomm BMW i8 Coupé Safety Car -, dar şi posibilitatea de a vedea echipa MS&AD Andretti Formula E în acţiune, aflată în căutarea unui rezultat cât mai bun cu piloţii oficiali BMW António Félix da Costa (Portugalia) şi Tom Blomqvist (Marea Britanie).

"Parteneriatul de titlu pentru etapa germană a Campionatului FIA Formula E ABB de la Berlin este o componentă principală a angajamentului nostru vast faţă de această competiţie", a declarat Jörg Reimann, vicepreşedinte BMW pentru Brand Experience. "Pentru BMW, oportunitatea de a modela activ evenimentului şi de a oferi vizitatorilor o experienţă unică de brand BMW este mereu în centrul acestui gen de colaborări. Acest lucru îl vom face şi la FIA Formula E BMW i Berlin E-PRIX, alături de Formula E."

Alejandro Agag, fondator şi director executiv al Formulei E, a declarat: "Cursa de la Berlin a figurat în calendar în fiecare sezon şi tot de la început am conlucrat îndeaproape cu BMW i, aşa că este o plăcere să vedem că angajamentul lor faţă de competiţie creşte. BMW i a susţinut Campionatul FIA Formula E ABB încă de la început - ca partener oficial pentru automobile, iar acum şi ca partener de titlu al BMW i Berlin E-PRIX. Aştept cu nerăbdare să văd fanii atraşi de ceea ce va fi, sunt sigur, un nou spectacol fascinant pe Aeroportul Tempelhof".

Următoarea etapă, înaintea FIA Formula E BMW i Berlin E-PRIX, este la Paris (Franţa), la 28 aprilie. După cursa din Germania, primul campionat destinat monoposturilor electrice intră în linie dreaptă cu etapele de la Zürich (Elveţia) şi New York (SUA).

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

ON DEMAND WEBCAST.

Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Accounts Press Conference and the BMW Group Analyst- and Investor Conference 2019.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare