Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Calafat a găzduit testele pentru noul monopost electric BMW i Motorsport

Timp de trei zile, la Calafat (Spania), BMW Motorsport a continuat dezvoltarea noului BMW iFE.18. Monopostul este echipat cu un tren de rulare dezvoltat exclusiv de BMW şi va concura în Sezonul 5 al Campionatului FIA Formula E ABB, atunci când BMW se va alătura, în calitate de constructor oficial, primului campionat destinat monoposturilor electrice. Bruno Spengler (Canada) a fost în cockpitul BMW iFE.18 pe circuitul cu o lungime de 3,25 km, amplasat pe coasta Mediteranei.

BMW Motorsport
·
FIA Formula E
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~92,42 KB)
  
Photos(12x, ~21,71 MB)

Bucureşti/München. Timp de trei zile, la Calafat (Spania), BMW Motorsport a continuat dezvoltarea noului BMW iFE.18. Monopostul este echipat cu un tren de rulare dezvoltat exclusiv de BMW şi va concura în Sezonul 5 al Campionatului FIA Formula E ABB, atunci când BMW se va alătura, în calitate de constructor oficial, primului campionat destinat monoposturilor electrice. Bruno Spengler (Canada) a fost în cockpitul BMW iFE.18 pe circuitul cu o lungime de 3,25 km, amplasat pe coasta Mediteranei. Campionul DTM din 2012 a parcurs un program complet de teste.

Reacţii după testul Formula E de la Calafat

Bruno Spengler (pilot oficial BMW): Testul cu BMW iFE.18 a fost unul pozitiv. Am petrecut mult timp pe circuit. Când ne-am confruntat cu o anumită problemă, aceasta a fost remediată relativ repede. Într-un proiect nou precum acesta, testele iniţiale sunt în special despre acumularea experienţei. Am făcut acest lucru şi am parcurs cea mai mare parte a programului nostru de teste. Pentru mine, ca pilot, este ceva cu totul special să fiu implicat aici încă de la început. Munca de dezvoltare a unei maşini noi este o misiune unică.

Flota BMW i
Odată în plus, BMW i este "Official Vehicle Partner" al Campionatului FIA Formula E ABB în Sezonul 4. Flota BMW i este condusă de noul BMW i8 Coupé, modificat cu componente BMW M. Pe lângă BMW i8 Coupé, flota BMW i pentru Campionatul FIA Formula E ABB include şi noul BMW i3s în rol de "Medical Car" şi "Race Director Car", dar şi BMW X5 xDrive40e în rol de de "Rescue Car".

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

ON DEMAND WEBCAST.

Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Accounts Press Conference and the BMW Group Analyst- and Investor Conference 2019.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare