Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Qatar Cross Country Rally 2018 - Etapa a patra, Cupa Mondială FIA de Raliuri Cross-Country

• MINI îşi asigură victoria în Qatar Cross Country Rally 2018 • Jakub "Kuba" Przygonski şi Tom Colsoul, într-un MINI John Cooper Works Rally, câştigă Qatar Cross Country Rally • Membru al familiei MINI, Jakub "Kuba" Przygonski redevine lider al Cupei Mondiale FIA de Raliuri Cross-Country

Sport
·
Automotive
·
MINI Motorsport
·
Cross Country Rallies
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~82,2 KB)
  
Photos(5x, ~3,39 MB)

Bucureşti/München. Echipaj din familia MINI, Jakub "Kuba" Przygonski (Polonia) şi navigatorul Tom Colsoul (Belgia) au obţinut victoria în cea de-a şaptea ediţie a Qatar Cross Country Rally - a patra etapă din ediţia 2018 a Cupei Mondiale FIA de Raliuri Cross-Country. Tandemul dinamic, aflat la comenzile unui MINI John Works Rally, a obţinut două victorii în probele speciale, două clasări pe poziţia secundă şi un loc al treilea - la final, cei doi au ocupat primul loc în clasamentul general.

Victoria reuşită în Qatar, la finalul a cinci zile de competiţie şi aproape 2.000 de kilometri parcurşi, a fost obiectivul pentru Przygonski şi Colsoul după locul al doilea obţinut la ediţia din 2017. Graţie acestei victorii, Przygonski a redobândit prima poziţie în clasamentul Cupei Mondiale FIA de Raliuri Cross-Country.

Cursa ce a cuprins cinci etape nu a adus nici un fel de probleme reale pentru Przygonski şi Colsoul (Belgia), care au avut o evoluţie superbă şi nu au ratat nici un waypoint vital, spre deosebire de mulţi dintre concurenţi. Într-adevăr, în ciuda căldurii din deşert, a nisipului şi a traseului pietros, echipajul a făcut o cursă aproape perfectă şi a încheiat cu un avans de peste 40 de minute faţă de ocupantul locului al doilea.

Jakub "Kuba" Przygonski: "Suntem foarte fericiţi că am câştigat acest raliu. Este una dintre cele mai dificile curse dintr-un sezon al Cupei Mondiale. A fost o cursă foarte bună pentru noi - am rulat la maximum chiar de la început. Nu am avut nici o problemă majoră de navigaţie sau cu MINI John Cooper Works Rally. Îmi pare rău pentru unii dintre concurenţi care au primit penalizări... Dar acesta este motorsportul, unde orice se poate întâmpla!"

"Acum suntem lideri ai Cupei Mondiale. După patru curse, este un semn bun pentru noi - demonstrează că putem lupta pentru victorie în Cupa Mondială, ceea ce este ceva ce vrem să reuşim."

Etapa a cincea din ediţia 2018 a Cupei Mondiale FIA de Raliuri Cross-Country este Raliul Kazahstanului, care are loc în perioada 27 mai-2 iunie. Pentru mai multe informaţii, accesaţi Rally Kazakhstan 2018.

Restul etapelor din Cupa Mondială FIA de Raliuri Cross-Country 2018

Etapa

Competiţia

Perioada

5

Raliul Kazahstanului

27 mai-2 iunie

6

Italian Baja

21-24 iunie

7

Baja Spain

20-22 iulie

8

Hungarian Baja

9-12 august

9

Baja Poland

30 august-2 septembrie

10

Raliul Marocului Oilibya

3-9 octombrie

11

Baja Portalegre 500

25-27 octombrie

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare