Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

GT4 European Series: Răzvan Umbrărescu caută un plus de performanță la Brands Hatch

Etapa a doua din seria europeană are loc în Marea Britanie pe 5-6 mai şi poate fi urmărită live pe www.gt4series.com.

Răzvan Umbrărescu
·
BMW M4 GT4
·
BMW Motorsport
·
Customer Racing
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~462,33 KB)
  
Photos(3x, ~5,76 MB)

Pentru prima dată în timpul petrecut în competițiile de nivel GT4, Răzvan Umbrărescu vizitează din nou o pistă pe care a mai concurat deja. Circuitul de 3,9 kilometri din comitatul Kent a găzduit curse de peste 90 de ani, iar între 1964 și 1986 au avut loc aici 14 Mari Premii de Formula 1. Varianta de Grand Prix este în prezent o pistă FIA Grade 2, utilizată pentru competiții de turisme și de GT-uri de cel mai înalt nivel. Ea necesită un echilibru bun al mașinii pe virajele lungi și curaj deosebit în abordarea virajelor în orb. Adăugând vremea britanică în această ecuație, Brands Hatch garantează întotdeauna spectacol și o multitudine de surprize.

În sezonul său secund, Răzvan a rămas alături de RN Vision STS și de coechipierul Gabriele Piana, dar a schimbat vehiculul. La bordul noului BMW M4 GT4, el a fost în mijlocul acțiunii în runda de deschidere ce a avut loc în Belgia, la Zolder. Problemele tehnice au retrogradat perechea # 111 în fazele finale ale celor două sprinturi de 60 de minute, lăsându-i fără puncte în clasamentul Silver Cup după primul week-end de curse. Acum, ei sunt dornici de revanșă în Marea Britanie, încrezători că BMW Motorsport a continuat să adreseze eficient ”bolile copilăriei” noului model.

Încă o dată, vom avea peste 40 de mașini aliniate pe grila celei mai importante competiții europene de nivel GT4, împărțite în cele trei categorii. Programul de weekend este mai compact decât de obicei, toată acțiunea desfășurându-se în weekend. Sâmbătă sunt două ore de antrenamente, urmate de scurtele sesiuni de calificări pentru ambele curse, în timp ce duminica vine cu cele două curse din GT4 European Series care alternează cu Blancpain Sprint Series. Cursa 1 începe la ora României 12:15, iar cea de-a doua este programată la 16:40 .

Mai multe despre echipă și despre BMW M4 GT4:

http://www.rn-vision-sts.com/

https://www.bmw-motorsport.com/en/topics/fahrzeuge/bmw-m4-gt4.html

 

Credit foto: Gabi Tomescu

Comunicat remis de agenția West Competition Racing Promotion

Contact: Alexandru Șiclovan

+40729476569

alexandru@westcompetition.ro

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

ON DEMAND WEBCAST.

Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Accounts Press Conference and the BMW Group Analyst- and Investor Conference 2019.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare