Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Noi motoare entry-level pentru BMW Seria 6 Gran Turismo

Portofoliul de propulsoare pentru modelul din clasa de superioară este completat în premieră cu un motor diesel cu patru cilindri foarte eficient.

G32
·
Gran Turismo
·
Seria 6
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(2x, ~188,5 KB)
  
Photos(3x, ~18,59 MB)

Bucureşti/München. Prin lansarea unui motor entry-level nou şi foarte eficient, BMW extinde portofoliul său de propulsoare în segmentul de lux. Din luna iulie 2018, un motor diesel cu patru cilindri va fi disponibil pentru BMW Seria 6 Gran Turismo. Sub capota noului BMW 620d Gran Turismo, motorul ce dezvoltă 140 kW/190 CP oferă o formă foarte eficientă de plăcerea a condusului acestui model, care a fost concepută pentru confort în călătoriile lungi şi funcţionalitate versatilă.

Foarte eficient, motorul diesel cu patru cilindri îşi face debutul la BMW Seria 6. Supraalimentarea cu geometrie variabilă a turbinei şi injecţia directă Common Rail constituie premisele pentru livrarea sportivă a puterii şi gradul ridicat de eficienţă ale acestui motor de 2,0 litri. Cuplul maxim de 400 Nm este disponibil între 1.750 şi 2.500 rpm, în timp ce puterea maximă de 140 kW/190 CP este atinsă la 4.000 rpm.

Prin urmare, varietatea de motoare disponibile pentru BMW Seria 6 Gran Turismo totalizează acum cinci propulsoare. Pe lângă motoarele diesel cu şase cilindri dispuşi în linie, clienţii au la dispoziţie un motor pe benzină cu şase cilindri dispuşi în linie şi unul pe benzină cu patru cilindri. Noul motor diesel entry-level îşi transferă puterea prin intermediul transmisiei standard, Steptronic cu opt trepte. Toate sistemele de suspensie disponibile pentru BMW Seria 6 Gran Turismo sunt disponibile opţional şi pentru noile variante ale modelului, inclusiv suspensie pneumatică adaptivă pe două punţi, direcţie activă integrală şi sistem Executive Drive cu bare de stabilizare activă a ruliului. Noul BMW 620d Gran Turismo sprintează de la 0 la 100 km/h în 7,9 secunde. Eficienţa remarcabilă a noii variante de motorizare este demonstrată de consumul mediu mixt de 4,9-4,8 l/100 km şi de nivelul emisiilor CO2 de 129-127 g/km.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

BMW GROUP ANNUAL ACCOUNTS PRESS CONFERENCE 2019.

Here you can see the full length live stream of the Press Conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare