Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Punctul de atracţie al sezonului aniversar: noul BMW M3 CS este premiul pentru MotoGPTM BMW M Award în 2018

BMW M Power pentru pilotul MotoGP cu cele mai bune rezultate în calificări. Maşina învingătorului în 2018: exclusivul BMW M3 CS în Frozen Dark Blue. Prezentarea automobilului la Grand Prix-ul Spaniei de la Jerez de la Frontera

F80
·
Automobile BMW M
·
M3
·
Sport
·
Sport motociclete
·
Official Car of MotoGP
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~81,94 KB)
  
Photos(5x, 9,01 MB)

Bucureşti/Jerez de la Frontera. 2018 este al 20-lea sezon în care BMW M are calitatea de "Official Car of MotoGP" - şi, pentru aceasta, BMW M GmbH prezintă un adevărat punct de atracţie al BMW M Award în anul lor aniversar. Pilotul MotoGP cu cele mai bune rezultate în calificări va fi recompensat cu un automobil exclusivist, BMW M3 CS în Frozen Dark Blue, la finalul stagiunii. Maşina câştigătorului din acest an este cu adevărat specială din moment ce BMW M3 CS este o ediţie specială limitată la doar 1.200 de unităţi la nivel mondial. Maşina câştigătorului BMW M Award pentru 2018 a fost prezentată oficial la Grand Prix-ul Spaniei de la Jerez de la Frontera.

BMW M Award este de mult timp o parte integrantă a angajamentului BMW M GmbH în MotoGP, iar 2018 este a 16-a oară când premiul va fi decernat. Cu începere din 2003, pilotul MotoGP cu cele mai bune rezultate în sesiunile de calificări a fost recompensat la finele sezonului cu un automobil BMW M exclusivist şi personalizat. Cu acelaşi sistem de punctaj ca în curse, piloţii primesc puncte pentru locurile ocupate în calificările fiecărui week-end de Grand Prix. Pilotul care a acumulat cele mai multe premii la finalul stagiunii câştigă mult râvnitul BMW M Award.

"BMW M GmbH s-a autodepăşit încă o dată prin alegerea automobilului oferit câştigătorului BMW M Award în sezonul său aniversar", a declarat Pau Serracanta, director general al Departamentului Comercial al Dorna Sports, cu ocazia prezentării. "Noul BMW M3 CS este un automobil de înaltă performanţă impresionant şi sunt încrezător că perspectiva acestui premiu fantastic va oferi piloţilor noştri o motivaţie în plus pentru a da maximum în calificări. Suntem curioşi să vedem cine va intra în posesia acestui automobil la finalul sezonului. A 20-a stagiune în calitate de «Official Car of MotoGP» şi deja al 16-lea BMW M Award: suntem încântaţi cu acest parteneriat de lungă durată şi de succes cu BMW M."

"Este de la sine înţeles că 2018, ca sezon aniversar pentru noi în MotoGP, este ceva foarte special pentru noi", a adăugat Vladimir Bistrivoda, directorul colaborării cu MotoGP la BMW M GmbH. "Acesta este motivul pentru care suntem încântaţi, prin sedanul exclusivist şi de înaltă performanţă BMW M3 CS, să putem prezenta un alt model foarte special din gama noastră de produse ca automobil ce va fi acordat câştigătorului BMW M Award. Suntem mândri că BMW M Award a devenit un premiu mult râvnit de mulţi ani în rândul familiei MotoGP - şi vrem să mulţumim pentru această apreciere prin alegerea punctelor de atracţie, precum BMW M3 CS, ca automobile ale câştigătorului."

Noul BMW M3 CS este cel mai puternic automobil de serie produs vreodată în gama M3. Are nevoie de doar 3,9 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Motorul cu şase cilindri dispuşi în linie, cu tehnologie M TwinPower Turbo, oferă o putere maximă de 460 CP şi un cuplu de 600 Nm. Transmisia M cu dublu ambreiaj, cu şapte trepte, cu Drivelogic se ocupă de transferul puterii în automobilul acordat pentru BMW M Award. Suspensia M adaptivă a BMW M3 CS garantează cea mai bună manevrabilitatea dinamică în orice situaţie. Apariţia deja sportivă a automobilului este evidenţiată de culoarea Frozen Dark Blue, de tapiţeria bicoloră integrală cu piele Merino fină, precum şi de alte dotări atractive aşa cum este volanul M în Alcantara.

BMW M Award este una dintre numeroasele activităţi efectuate de BMW M în calitate de "Official Car of MotoGP". Deţinătorul recordului este Marc Márquez, care a obţinut BMW M Award de cinci ori consecutiv. Valentino Rossi şi Casey Stoner au fiecare câte trei victorii în palmares. Jorge Lorenzo a fost desemnat câştigător al competiţiei calificărilor în două rânduri, iar Sete Gibernau şi Nicky Hayden au câştigat premiul câte o dată.

Pentru mai multe informaţii despre BMW M GmbH şi implicarea ca "Official Car of MotoGP", accesaţi: www.bmw-m.com.

BMW M GmbH
BMW M GmbH este o filială deţinută în totalitate de BMW AG. Prin produsele şi serviciile în domenii de activitate precum automobilele BMW M şi BMW M Performance, BMW Individual, pachetele şi opţiunile M Sport sau BMW Driving Experience, precum şi automobilele de intervenţii şi operaţiuni, se adresează clienţilor cu cerinţe deosebite în privinţa performanţelor, exclusivităţii şi personalizării automobilelor deţinute. Având sediul la München, compania a fost fondată în 1972 ca BMW Motorsport GmbH. De atunci, litera M a devenit sinonimul internaţional al succesului în motorsport şi al fascinaţiei pentru automobilele foarte performante destinate utilizării în traficul cotidian.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

BMW GROUP ANNUAL ACCOUNTS PRESS CONFERENCE 2019.

Here you can see the full length live stream of the Press Conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare