Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Un MINI special pentru a marca o ocazie specială. MINI creează un automobil unic în scop caritabil în cinstea nunţii regale

MINI sărbătoreşte nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle printr-un MIN I Hatch unicat, conceput special pentru a sărbători ocazia specială şi pentru a fi donat uneia dintre activităţile caritabile ale cuplului. După nunta ce va avea loc la 19 mai, acest MINI unicat va fi înmânat The Children's HIV Association (CHIVA) pentru o licitaţie publică.

Lifestyle
·
Produse lifestyle
·
MINI
·
Comunicare de design, concept cars
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~66 KB)
  
Photos(57x, ~226,6 MB)

Bucureşti/Londra. MINI sărbătoreşte nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle printr-un MIN I Hatch unicat, conceput special pentru a sărbători ocazia specială şi pentru a fi donat uneia dintre activităţile caritabile ale cuplului. După nunta ce va avea loc la 19 mai, acest MINI unicat va fi înmânat The Children's HIV Association (CHIVA) pentru o licitaţie publică.

"Ca brand britanic legendar, cu o istorie de aproape 60 de ani în Regatul Unit, suntem încântaţi să marcăm nunta regală cu acest cadou caritabil special", explică Oliver Heilmer, directorul MINI Design. "Echipa MINI Design a creat un MINI Hatch unicat pentru această ocazie. Grafica cu design special a acoperişului se combină cu detaliile prin imprimare 3D ale interiorului şi exteriorului, precum şi prin broderia specială care vor transforma acest MINI într-un unicat."

Exteriorul

Acest automobil unic este finisat în culoarea Crystal White. Benzile de accent albastru-argintii conferă caroseriei un aspect distinctiv, iar banda neagră ce înconjoară maşina are un finisaj argintiu mat cu reflexe albastre. Cromate, caracteristicile de design MINI - precum cadrul grilei hexagonale a motorului, mânerele uşilor şi contururile farurilor şi ale stopurilor - sunt acoperite cu un strat clar negru-albăstrui, aducând un aer de modernitate şi prospeţime pentru detaliile MINI. Stopurile în design Union Jack şi jantele cu finisaj albastru închis metalic mat adaugă notele finale ale apariţiei exterioare.

Grafică realizată manual a acoperişului şi imprimare 3D

Un punct de atracţie special al exteriorului este finisarea acoperişului, care utilizează mai multe culori. Grafica acoperişului este aplicată manual cu meticulozitate în mai multe straturi şi reuneşte elemente ale steagurilor din ţările de provenienţă ale Prinţului Harry şi ale lui Meghan Markle - Union Jack şi Stars & Stripes. La acest MINI special, hublourile din jurul semnalizatoarelor au fost imprimate 3D. Când automobilul este deschis, ele proiectează un mesaj de întâmpinare exclusiv - Just Married - în faţa uşilor conducătorului şi pasagerului.

Interiorul

Pielea Satellite Grey a fost aleasă pentru interior şi oferă fundalul ideal pentru a accentua elementele tradiţionale MINI. Stratul clar negru-albăstrui al elementelor cromate de la exterior se regăseşte şi pe anumite elemente decorative cromate din interior. O altă particularitate specială a interiorului este accentul inspirat de grafica acoperişului, care este integrat în benzile decorative de pe uşi, din spatele volanului şi de pe tetiere. Pe acestea din urmă este prezentă şi o abordare abstractă a Union Jack pe o parte şi o perforaţie Stars & Stripes şi cusături pe cealaltă.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

ON DEMAND WEBCAST.

Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Accounts Press Conference and the BMW Group Analyst- and Investor Conference 2019.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare