Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW i Berlin E-Prix a încântat fani germani ai Formulei E

Sâmbătă, BMW i Berlin E-Prix desfăşurat pe Aeroportul Tempelhof (Germania) a atras numeroşi fani ai Formulei E pe circuit şi a oferit o atmosferă deosebită ca urmare a temperaturilor de vară. În cea de-a noua cursă a sezonului din Campionatul FIA Formula E ABB, piloţii MS&AD Andretti Formula E s-au clasat în afara zonei punctelor. După 45 de tururi, António Félix da Costa (Portugalia) şi Stéphane Sarrazin (Franţa) au încheiat pe locurile al 15-lea, respectiv al 20-lea.

BMW Motorsport
·
FIA Formula E
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~95,52 KB)
  
Photos(21x, ~124,53 MB)

Bucureşti/Berlin. Sâmbătă, BMW i Berlin E-Prix desfăşurat pe Aeroportul Tempelhof (Germania) a atras numeroşi fani ai Formulei E pe circuit şi a oferit o atmosferă deosebită ca urmare a temperaturilor de vară. În cea de-a noua cursă a sezonului din Campionatul FIA Formula E ABB, piloţii MS&AD Andretti Formula E s-au clasat în afara zonei punctelor. După 45 de tururi, António Félix da Costa (Portugalia) şi Stéphane Sarrazin (Franţa) au încheiat pe locurile al 15-lea, respectiv al 20-lea. Victoria i-a revenit lui Daniel Abt (Germania, Audi).

Reacţii după BMW i Berlin E-Prix

António Félix da Costa (#28 Andretti ATEC-003): Ce eveniment! Berlin a fost dintotdeauna o cursă deosebită, dar au fost şi mai mulţi oameni de data aceasta, iar fanii au fost foarte entuziasmaţi. Este plăcut să vezi o dezvoltarea pozitivă a Formulei E. Din păcate, nu am putut să menţinem ritmul liderilor pe acest circuit. Experienţa de anul trecut ne-a demonstrat deja că ne vom chinui aici. Din păcate, acest lucru s-a confirmat şi de această dată. Desigur, ne-am dorit să obţinem mai mult decât locul al 15-lea, aşa că vom munci mult pentru a îmbunătăţi acest rezultat.

Stéphane Sarrazin (#27 Andretti ATEC-003): Sunt fericit să revin şi să pilotez din nou în Formula E. Am făcut multe teste în acest an, dar să concurez într-o cursă a este ceva cu totul diferit. Plutonul a fost foarte compact în calificări şi nu am fost foarte departe de lideri. Din păcate, am avut câteva problema cu gestiune energiei în timpul cursei. Va trebui să lucrez împreună cu echipa la acest capitol înaintea următoarei curse de la Zürich.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

PARIS MOTOR SHOW.

Here you will see the on demand transmission of the BMW Group Conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare