Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW se întoarce la Le Mans după ce BMW M8 GTE a încheiat ziua oficială de teste

BMW a revenit pe faimosul Circuit de la Sarthe din France, unde cele două BMW M8 GTE ale BMW Team MTEK au încheiat cu succes testele pentru ediţia 2018 a Cursei de 24 de ore de la Le Mans. În ziua de teste desfăşurată duminică, maşinile #81 şi #82 au parcurs, în total, 1.200 de kilometri de-a lungul cărora au trecut prin programul vast de pregătire gândit de echipă pentru cursă.

BMW Motorsport
·
FIA WEC
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~98,72 KB)
  
Photos(22x, ~42,12 MB)

Bucureşti/Le Mans. BMW a revenit pe faimosul Circuit de la Sarthe din France, unde cele două BMW M8 GTE ale BMW Team MTEK au încheiat cu succes testele pentru ediţia 2018 a Cursei de 24 de ore de la Le Mans. În ziua de teste desfăşurată duminică, maşinile #81 şi #82 au parcurs, în total, 1.200 de kilometri de-a lungul cărora au trecut prin programul vast de pregătire gândit de echipă pentru cursă.

Patru piloţi oficiali - Nick Catsburg (Olanda), António Félix da Costa (Portugalia), Alexander Sims (Marea Britanie) şi Martin Tomczyk (Germania) - au fost prezenţi la testul ce s-a întins pe durata a nouă ore, în timp ce coechipierii lor pentru cursa de 24 de ore de la Le Mans - Augusto Farfus (Brazilia) şi Phillip Eng (Austria) - au concursat în cel de-al treilea week-end de cursă din sezonul DTM 2018.

Reacţii după ziua de teste oficiale pentru Cursa de 24 de ore de la Le Mans:

Ernest Knoors (directorul echipei BMW Team MTEK): Este plăcut să acumulăm primii noştri kilometri la Le Mans. Maşinile au rulat aproape fără nici un fel de probleme, cu excepţia unor probleme minore pe care le putem rezolva înaintea săptămânii de cursă. Am parcurs 1.200 de kilometri şi am acumulat informaţii preţioase, în special cu privire la pneuri pe măsură ce pista evoluează. Mai avem mult de lucru, dar sunt mulţumit cu testul de astăzi.

Martin Tomczyk (#81 BMW M8 GTE): MISSION8 a ajuns în cele din urmă la Le Mans, după 18 luni de muncă şi pregătiri asidue, şi nu a dezamăgit. Sunt prima dată la Le Mans şi circuitul este cu adevărat special. Aproximativ 80% este drum public închis circulaţiei şi, chiar dacă nu sunt multe viraje, trebuie să rămâi concentrat mereu pentru că este atât de mult trafic. Concurenţa este foarte strânsă, aşa că abia aştept să revin şi să concurez în mai puţin de două săptămâni.

Nick Catsburg (#81 BMW M8 GTE): A fost un moment de mândrie în această dimineaţă, când am ieşit din garaj şi am parcurs primele tururi ale BMW M8 GTE la Le Mans - am simţit că am intrat cu adevărat în cărţile de istorie. Să sperăm că acesta este începutul unui capitol foarte interesant şi de succes, care ne va duce în disputa pentru rezultate la cea mai mare cursă de anduranţă din lume.

António Félix da Costa (#82 BMW M8 GTE): Toată lumea vorbeşte despre atmosfera fantastică de la Le Mans şi este adevărat. Încă nu este săptămâna cursei, dar o poţi simţi deja. Maşina a funcţionat foarte bine de-a lungul întregului test şi am reuşit să trecem prin întregul program de test, aşa că aşteptăm săptămâna de cursă în cea mai bună poziţie posibilă.

Alexander Sims (#82 BMW M8 GTE): Am o experienţă bună cu BMW M8 GTE, după ce am concurat în curse de anduranţă în SUA, şi m-am simţit foarte bine aici. Cred că intrăm în săptămâna cursei cu câteva date importante şi am progresat cu reglajul nostru, aşa că toţi aşteptăm cu nerăbdare să revenim aici.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

PARIS MOTOR SHOW.

Here you will see the on demand transmission of the BMW Group Conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare