Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Punct de reper pentru Campionatul FIA Formula E ABB în Elveţia

Campionatul FIA Formula E ABB şi MS&AD Andretti Formula E Team vor descoperi noi teritorii în acest week-end: pentru prima dată în 63 de ani, Elveţia va găzdui o cursă de circuit - spectaculosul Julius Baer Zurich E-Prix.

BMW Motorsport
·
FIA Formula E
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~102,18 KB)
  
Photos(3x, ~8,25 MB)

Bucureşti/München. Campionatul FIA Formula E ABB şi MS&AD Andretti Formula E Team vor descoperi noi teritorii în acest week-end: pentru prima dată în 63 de ani, Elveţia va găzdui o cursă de circuit - spectaculosul Julius Baer Zurich E-Prix. De asemenea, aceste este evenimentul de casă pentru Julius Baer, partener global al Formulei E şi partener strategic al BMW, dar şi ultima cursă europeană a sezonului. Finala stagiunii va avea loc la 14-15 iulie, la New York (SUA).

Un circuit extrem de solicitant îi aşteaptă pe piloţii António Félix da Costa (Portugalia) şi Stéphane Sarrazin (Franţa) în metropola elveţiană. Pista cu o lungime de 2,46 kilometri îi duce pe malurile lacului şi prin cartierul bancar şi centrul oraşului. 11 viraje variate - de la ac de păr şi viraj la 90 de grade la şicană - fac traseul o adevărată provocare. Julius Baer Zurich E-Prix începe duminică, la ora locală 18.04 (ora României 19.04).

Julius Baer este, începând cu 2016, partener strategic al BMW în domenii precum Formula E, golf şi automobile clasice. Parteneriatul este bazat pe valorile comune ale gândiri vizionare şi accentul pus pe inovaţia bazată pe tradiţie puternică.

Declaraţii înaintea Julius Baer Zurich E-Prix

António Félix da Costa (#28 Andretti ATEC-003): Acesta este un alt circuit nou în calendarul sezonului, la fel cum Elveţia este o ţară nouă pentru Formula E, ceea ce este plăcut şi înseamnă o provocare nouă. Pista pare înşelătoare - foarte virajată şi îngustă, cu două linii drepte lungi, ceea ce este bun pentru cursă. Aştept cu nerăbdare să readuc echipa MS&AD Andretti Formula E în puncte pentru că ajungem în ultima parte a sezonului.

Stéphane Sarrazin (#27 Andretti ATEC-003): Sunt foarte încântat că voi participa la a doua mea cursă cu echipa MS&AD Andretti Formula E. Am învăţat multe la Berlin şi am făcut sesiuni bune pe simulator înainte de Zürich. Circuitul este o pistă specifică pentru Formula E, fiind foarte îngustă şi mai interesantă decât Berlin. Vom face tot ce putem pentru a marca puncte.

Marco Parroni (director de sponsorizări globale şi director adjunct de marketing la Julius Baer): Julius Baer Zurich E-Prix este mai mult decât o cursă. Conform legislaţiei din Elveţia, cursa este posibilă datorită unei excepţii speciale. Există o poveste şi un mesaj în spatele acestui lucru. Acest aspect este important pentru Formula E. Noi, ca partener fondator global al Formulei E, vom fi implicaţi mai mult. În termeni de standard şi calitate, Zürich poate fi una dintre cele mai bune curse din calendar.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

PARIS MOTOR SHOW.

Here you will see the on demand transmission of the BMW Group Conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare