Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

MS&AD Andretti Formula E în puncte la debutul Campionatului FIA Formula E ABB la Zürich

În week-end, o cursă de circuit a avut loc în Elveţia pentru prima dată din 1954. Campionatul FIA Formula E ABB a vizitat străzile din Zürich. În cea de-a zecea etapă a sezonului, António Félix da Costa (Portugalia) a adăugat puncte la totalul echipei sale, MS&AD Andretti Formula E.

BMW Motorsport
·
FIA Formula E
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~97,74 KB)
  
Photos(3x, ~7,5 MB)

Bucureşti/Zürich. În week-end, o cursă de circuit a avut loc în Elveţia pentru prima dată din 1954. Campionatul FIA Formula E ABB a vizitat străzile din Zürich. În cea de-a zecea etapă a sezonului, António Félix da Costa (Portugalia) a adăugat puncte la totalul echipei sale, MS&AD Andretti Formula E. În cadrul Julius Baer Zürich E-Prix, disputat în centrul oraşului elveţian, Félix da Costa a urcat şase locuri de-a lungul cursei, trecând linia de pe locul al optulea. Coechipierul său, Stéphane Sarrazin (Franţa), a ocupat locul al 14-lea. Victoria în Julius Baer Zürich E-Prix i-a revenit lui Lucas di Grassi (Brazilia, Audi). Ultimele două curse ale sezonului vor avea loc la 14 şi 15 iulie, în New York.

Reacţii după Julius Baer Zürich E-Prix.

António Félix da Costa (#28 Andretti ATEC-003): Am ocupat locul al 14-lea în calificări, după care am avut o cursă curată. Mi-am îndeplinit toate obiectivele, am reuşit ce mi-am propus şi am obţinut locul al optulea, astfel că la final am marcat câteva puncte, ceea ce este bine. A fost o zi solidă şi aştept cu nerăbdare ultimele curse ale acestui sezon. A fost un an lung, a fost dificil, dar finalul este în New York, ceea ce este bine. Aşteptăm cu nerăbdare cursele de casă ale echipei MS&AD Andretti şi să încheiem stagiunea într-o notă pozitivă.

Stéphane Sarrazin (#27 Andretti ATEC-003): A fost destul de dificil cu gestiunea energiei. Am pierdut puţin în lupta cu celelalte maşini p parcursul primului stint, ceva şi în cel de-al doilea tronson, dar trebuie să înţeleg sistemul şi să-mi îmbunătăţesc performanţele. Sistemul în acest monopost nu este unul uşor. António a avut trei ani să perfecţioneze maşina şi el foloseşte energia perfect, pe când eu... Trebuie să-mi îmbunătăţesc relaţionarea cu energia. Echipa MS&AD Andretti va lucra din greu şi va reveni mai puternică la New York.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

PARIS MOTOR SHOW.

Here you will see the on demand transmission of the BMW Group Conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare