Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

MINI Hatch cu trei uşi primeşte premiul TOP SAFETY PICK din partea Institutului de Siugranţă Rutieră IIHS SUA

Noul MINI Hatch cu trei uşi a primit premiul TOP SAFETY PICK 2018 din partea Institutului de Asigurare a Siguranţei pe Autostrăzi (IIHS). MINI Hatch primeşte această distincţie când este echipat cu asistent de condus activ (Active Driving Assistant) şi noile faruri LED adaptive, disponibile opţional.

MINI
·
MINI 3 uşi
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~116,23 KB)
  
Photos(3x, ~12,23 MB)

Bucureşti/Woodcliff Lake. Noul MINI Hatch cu trei uşi a primit premiul TOP SAFETY PICK 2018 din partea Institutului de Asigurare a Siguranţei pe Autostrăzi (IIHS). MINI Hatch primeşte această distincţie când este echipat cu asistent de condus activ (Active Driving Assistant) şi noile faruri LED adaptive, disponibile opţional.

 

MINI Hatch cu trei uşi a primit calificativul "Good" la de impact "coliziune laterală redusă, pe partea conducătorului, "coliziune frontală moderată", "test de rezistenţă a acoperişului, din lateral" şi "test de tetieră".  Testul de impact din partea pasagerului nu s-a efectuat.

 

Când este echipat cu asistentul de condus activ (Active Driving Assistant) - disponibil opţional -, care include avertisment de coliziune în faţă şi frânare automată de urgenţă, MINI Hatch cu trei uşi aproape a evitat o coliziune în testul pe pistă IIHS la 12 mph (19,31 km/h). În testul efectuat la 25 mph (40,23 km/h), asistentul de condus activ al MINI a putut să reducă viteza de impact cu o medie de 7 mph (11,26 km/h). Sistemul, care a primit calificativul "Advanced", include o componentă de avertizare de coliziune în faţă care îndeplineşte criteriile National Highway Traffic Safety Administration (Administraţiei Naţionale a Traficului pe Autostrăzi).

 

Disponibile opţional, noile faruri LED ale automobilului au primit calificativul "Acceptable" şi vin cu asistent de fază lungă şi fază scurtă şi iluminare pentru viraje, care reduce automat faza lungă în prezenţa vehiculelor din sens opus.

 

"MINI Hatch cu trei uşi este cel mai uşor de recunoscut automobil premium de clasă mică de pe şosele şi reprezintă piesa centrală a mărcii noastre", a declarat Thomas Felbermair, vicepreşedinte MINI of the Americas. "Suntem încântaţi să primim premiul IIHS TOP SAFETY PICK, care recunoaşte o dată în plus faptul că MINI oferă niveluri impresionate de siguranţă şi distracţie într-un pachet mic!"

 

Pentru a primi TOP SAFETY PICK 2018, un automobil trebuie să aibă calificativul "Good" la all testele IIHS de coliziune, cu excepţia testului pe partea pasagerului, introdus recent. Noul MINI a primit la toate testele de impact calificativul Good, cu excepţia testului din partea pasagerului, care nu s-a efectuat.

 

Alte cerinţe sunt un sistem de prevenire a impactului în faţă, care primeşte calificativ "Advanced" sau "Superior" (MINI a primit calificativul Advnaced), şi faruri care primesc "Acceptable" sau "Good" (MINI a primit calificativul Marginal cu farurile LED standard şi Acceptable cu farurile LED adaptive, disponibile opţional).

Informaţiile complete IIHS:
http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/mini/cooper-2-door-hatchback/2018
http://www.iihs.org/iihs/news/desktopnews/new-headlights-help-mini-hardtop-2-door-earn-top-safety-pick-award

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2019

Los Angeles, 20. November.
Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference at the Los Angeles Auto Show.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare