Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

MINI Design la Festival of Speed 2018. Automobil unicat licitat pentru o cauză nobilă

La ediţia din acest an a Festival of Speed (FoS), care are loc în perioada 12-15 iulie, un MINI cu adevărat unic va fi licitat. Modelul unicat a fost creat de Oliver Heilmer, directorul MINI Design, şi echipa lui pentru nunta lui Meghan, Ducesă de Sussex, şi a Prinţului Harry, Duce de Sussex, care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni - şi a fost oferit unei din activităţile caritabile alese de cuplu, organizaţia nonprofit Children's HIV Association (CHIVA).

Lifestyle
·
Comunicare de design, concept cars
·
Evenimente lifestyle
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~68,13 KB)
  
Photos(57x, ~221,37 MB)

Bucureşti/München/Goodwood. De un sfert de secol, Goodwood - aflat în sudul Angliei - găzduieşte unul dintre cele mai inspiraţionale şi accesibile evenimente din calendarul motorsportului global. La ediţia din acest an a Festival of Speed (FoS), care are loc în perioada 12-15 iulie, un MINI cu adevărat unic va fi licitat. Modelul unicat a fost creat de Oliver Heilmer, directorul MINI Design, şi echipa lui pentru nunta lui Meghan, Ducesă de Sussex, şi a Prinţului Harry, Duce de Sussex, care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni - şi a fost oferit unei din activităţile caritabile alese de cuplu, organizaţia nonprofit Children's HIV Association (CHIVA). Automobilul exclusivist MINI Hatch cu trei uşi va fi licitat la 13 iulie.

O serie de detalii dedicate fericitului cuplu asigură unicitatea acestui MINI. De exemplu, grafica acoperişului este un amalgam esenţial între steagurile naţionale ale SUA şi Marii Britanii. Iar când se deschide uşa conducătorului şi cea a pasagerului, mesajul de întâmpinare exclusiv "Just Married" este proiectat pe sol. "Suntem încântaţi că CHIVA are şansa de a licita acest MINI special la Goodwood Festival of Speed", declară Heilmer. "Le ţinem pumnii pentru a strânge cât mai mulţi bani posibil pentru această cauză deosebită."

Concepte MINI la Festival of Speed

În fiecare an, Goodwood Festival of Speed oferă automobilelor din diferite perioade şansa de a-şi expune realizările - de la modele din perioada antebelică la monoposturi de Formula 1 din prezent. Evenimentul este despre viteză (aşa cum sugerează şi numele), iar vizitatorii se pot bucura de experienţe pe viu ale maşinilor de curse expuse. Un punct de atracţie este accesul liber în paddock de-a lungul Festival of Speed şi interacţiunea dintre vizitatori şi personalităţile din motorsport, mai mult sau mai puţin faimoase. Ediţia 2018 a FoS înseamnă şi prezentarea de către MINI a două studii de design: MINI Electric Concept şi MINI John Cooper Works GP Concept, care au fost prezentate în premieră la ediţia de anul trecut a Salonului Internaţional Auto (IAA) de la Frankfurt.

MINI Electric Concept & MINI John Cooper Works GP Concept

MINI Electric Concept se îndreaptă spre viitor pe un val de inovaţie. Studiul de design oferă o avanpremieră atât pentru primul model MINI integral electric (programat pentru prezentare în 2019), cât şi pentru mobilitatea urbană din anii următori. Mobilitatea urbană a fost întotdeauna o componentă a ADN-ului mărcii MINI, iar oraşul este mediul său natural.

Vârful gamei MINI la Goodwood este MINI John Cooper Works GP Concept. Inspirat de succesul sportiv legendar al mărcii la Monte Carlo, cu exact 50 de ani în urmă, acest concept oferă o dinamică fără compromisuri şi plăcerea supremă a condusului.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

ON DEMAND WEBCAST.

Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Accounts Press Conference and the BMW Group Analyst- and Investor Conference 2019.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare