Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW Team RLL a pregătit un design special pentru etapa IMSA de la Lime Rock Park: Mission 8 susţine lansarea Mission: Impossible - Fallout

Northeast Grand Prix, care va avea loc la 21 iulie în Lime Rock Park, marchează începerea celei de-a doua jumătăţi a sezonului 2018 din IMSA WeatherTech SportsCar Championship, iar BMW Team RLL aşteaptă următoarele cinci etape pentru a dovedit calităţile noului BMW M8 GTE.

Sport
·
Automotive
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~67,89 KB)
  
Photos(2x, ~1,82 MB)

Bucureşti/Woodcliff Lake. Northeast Grand Prix, care va avea loc la 21 iulie în Lime Rock Park, marchează începerea celei de-a doua jumătăţi a sezonului 2018 din IMSA WeatherTech SportsCar Championship, iar BMW Team RLL aşteaptă următoarele cinci etape pentru a dovedit calităţile noului BMW M8 GTE.

Cu două pole position şi două clasări pe locul al doilea la Sebring şi Mid-Ohio, M8 GTE a fost lider al plutonului GTLM, dar celelalte patru curse din prima jumătate a sezonului au consemnat abandonuri dezamăgitoare ale ambelor maşini. Centrifuga rapidă care este Lime Rock Park ar trebui să fie catalizatorul îmbunătăţirii situaţiei din acest sezon.

Începând cu Northeast Grand Prix - cursă ce va avea o durată de două ore şi 40 de minute -, echipa va prezenta un design tematic Mission: Impossible - Fallout, ca parte a campaniei de susţinere a celui mai recent capitol din franciza cinematografică de succes. Parteneriatul "Mission: Impossible" dintre BMW şi Paramount Pictures, care datează din 2011, a oferit deja fanilor marelui ecran numeroase momente clasice pentru istoria cinematografiei. Marca BMW a fost integrată semnificativ în poveştile fiecărui film, prezentând tehnologii şi concepte de avangardă care au ajutat agenţii IMF să-şi îndeplinească misiunile.

"Mereu este o provocare să ai o cursă fără probleme sau acroşaje la Lime Rock Park, dar în trecut am avut succes aici", a declarat Bobby Rahal, directorul echipei. "Strategia la standuri joacă un rol major la Lime Rock din cauza lungimii reduse a circuitului. Poţi fi la un tur în urmă, sau pe aproape, când faci un pit stop, dar, dacă alegem strategia potrivită, sunt încrezător că maşinile vor fi competitive. Din fericire, Lime Rock va fi pe gustul M8 GTE şi, dacă va fi aşa, cred că putem performa bine. Şi, desigur, vrem să evoluăm bine pentru că este circuitul de casă al BMW. O victorie aici este bună pentru echipă, dar este şi mai bună pentru BMW."

Connor De Phillippi, #25 BMW M8 GTE: Cred că progresul pe care l-am făcut cu BMW M8 GTE ar trebui să ne ofere o poziţie bună în calificările de la şi, cu ceva noroc, să reuşim o clasare pe podium.

Alexander Sims, #25 BMW M8 GTE: Aştept cu nerăbdare revenirea la Lime Rock. Deşi circuitul este foarte scurt, are câteva viraje foarte interesante. Cred că ar trebui să fim într-o poziţie mai bună datorită caracteristicilor modelului M8 faţă de cele ale M6.

John Edwards, #24 BMW M8 GTE: Am obţinut prima mea victorie cu BMW la Lime Rock (2013) şi, împreună cu Martin Tomczyk, am ocupat locul al treilea anul trecut, cu M6, după o dispută deosebită cu un Corvette, aşa că circuitul ne oferă amintiri plăcute. Multă lume vine de la sediul central al BMW of North America, aşa că mereu mizăm pe susţinerea lor.

Jesse Krohn, #24 BMW M8 GTE: Îmi place să concurez la Lime Rock. Spaţiul dintre maşini este foarte mic, iar o depăşire trebuie câştigată. O poziţie bună în calificări este, de obicei, primul pas spre o clasare bună la final.

Northeast Grand Prix începe sâmbătă, 21 iulie, la ora locală 15.10 (ora României 22.10). Cursa poate fi urmărită pe canalul TV online al IMSA. Urmăriţi BMW Team RLL pe Twitter la @BMWUSARacing pentru actualizări de-a lungul week-endului.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare