Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW Team RLL a încheiat Northeast Grand Prix pe locurile al şaptelea şi al optulea

BMW Team RLL a încheiat Northeast Grand Prix, desfăşurat la Lime Rock Park din Lakeville (statul Connecticut), pe locurile al şaptelea şi al optulea ale categoriei GTLM.

Sport
·
Automotive
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~63,16 KB)
  
Photos(3x, ~7,58 MB)

Bucureşti/Woodcliff Lake. BMW Team RLL a încheiat Northeast Grand Prix, desfăşurat la Lime Rock Park din Lakeville (statul Connecticut), pe locurile al şaptelea şi al optulea ale categoriei GTLM.

#25 BMW M8 GTE a ocupat poziţia a şaptea cu echipajul format din Connor De Phillippi (SUA) şi Alexander Sims (Marea Britanie). #24 BMW M8 GTE, în al cărui cockpit au urcat John Edwards (SUA) şi Jesse Krohn (Finlanda), a terminat pe locul al optulea.

Ghinionul pentru unul din modelele BMW M8 GTE şi o strategie de pit stop riscantă pentru cel de-al doilea M8 GTE au dus, din păcate, la un rezultat nesatisfăcător pentru BMW Team RLL în acest week-end de cursă.

#24 BMW M8 GTE s-a confruntat cu o problemă mecanică la partea frontală a caroseriei în cea de-a doua jumătate a cursei, ceea ce l-a obligat pe Jesse Krohn să efectueze un pit stop neprogramat. Echipa a făcut reparaţiile cu rapiditate şi a retrimis maşina pe circuit, doar că Krohn a fost forţat să revină imediat la standuri. Echipa a încercat schimbarea părţii frontale a caroseriei M8, moment în care au fost descoperite noi defecţiuni la maşina #24 car, astfel că decizia a fost de a abandona cursa.

#25 BMW M8 GTE a încercat o strategie cu o singură oprire pentru realimentare, care, din păcate, nu a dat roade pentru că performanţele maşinii au scăzut la finalul stinturilor ambilor piloţi.

Echipa de client BMW Racing Team Turner Motorsport a parcurs un singur tur în cursă. În chiar primul tur, #96 BMW M6 GT3 - în al cărei cockpit se afla Bill Auberlen - a fost acroşată de #93 Acura NSX GT3 chiar înainte de şicana în urcare şi a fost obligată să abandoneze din cauza defectării suspensiei faţă. Cel de-al doilea pilot, Robby Foley, nu a mai pilotat.

"Din păcate, nu am avut ritmul necesar încă de la începutul week-endului", a declarat Brandon Fry, director tehnic şi de operaţiuni în cursă al BMW Team RLL. "Pentru cursă, am căutat strategia care ne-ar fi oferit cel mai bun rezultat. Am ales una cu o singură oprire pentru #25 M8, dar performanţa din partea finală a stintului a scăzut dramatic şi a compromis toată strategia. Am încercat să aducem #24 M8 GTE la standuri în afara schemei, dar am avut o problemă mecanică la partea frontală a maşinii şi a trebuit să abandonăm."

Etapa a noua din IMSA WeatherTech SportsCar Championship, Continental Tire Road Race Showcase, va avea loc la Road America din Elkhart Lake (statul Wisconsin), la 5 august 2018.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare