Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW Team RLL a încheiat Northeast Grand Prix pe locurile al şaptelea şi al optulea

BMW Team RLL a încheiat Northeast Grand Prix, desfăşurat la Lime Rock Park din Lakeville (statul Connecticut), pe locurile al şaptelea şi al optulea ale categoriei GTLM.

Sport
·
Automotive
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 63,88 KB)
  
Photos(3x, 7,42 MB)

Bucureşti/Woodcliff Lake. BMW Team RLL a încheiat Northeast Grand Prix, desfăşurat la Lime Rock Park din Lakeville (statul Connecticut), pe locurile al şaptelea şi al optulea ale categoriei GTLM.

#25 BMW M8 GTE a ocupat poziţia a şaptea cu echipajul format din Connor De Phillippi (SUA) şi Alexander Sims (Marea Britanie). #24 BMW M8 GTE, în al cărui cockpit au urcat John Edwards (SUA) şi Jesse Krohn (Finlanda), a terminat pe locul al optulea.

Ghinionul pentru unul din modelele BMW M8 GTE şi o strategie de pit stop riscantă pentru cel de-al doilea M8 GTE au dus, din păcate, la un rezultat nesatisfăcător pentru BMW Team RLL în acest week-end de cursă.

#24 BMW M8 GTE s-a confruntat cu o problemă mecanică la partea frontală a caroseriei în cea de-a doua jumătate a cursei, ceea ce l-a obligat pe Jesse Krohn să efectueze un pit stop neprogramat. Echipa a făcut reparaţiile cu rapiditate şi a retrimis maşina pe circuit, doar că Krohn a fost forţat să revină imediat la standuri. Echipa a încercat schimbarea părţii frontale a caroseriei M8, moment în care au fost descoperite noi defecţiuni la maşina #24 car, astfel că decizia a fost de a abandona cursa.

#25 BMW M8 GTE a încercat o strategie cu o singură oprire pentru realimentare, care, din păcate, nu a dat roade pentru că performanţele maşinii au scăzut la finalul stinturilor ambilor piloţi.

Echipa de client BMW Racing Team Turner Motorsport a parcurs un singur tur în cursă. În chiar primul tur, #96 BMW M6 GT3 - în al cărei cockpit se afla Bill Auberlen - a fost acroşată de #93 Acura NSX GT3 chiar înainte de şicana în urcare şi a fost obligată să abandoneze din cauza defectării suspensiei faţă. Cel de-al doilea pilot, Robby Foley, nu a mai pilotat.

"Din păcate, nu am avut ritmul necesar încă de la începutul week-endului", a declarat Brandon Fry, director tehnic şi de operaţiuni în cursă al BMW Team RLL. "Pentru cursă, am căutat strategia care ne-ar fi oferit cel mai bun rezultat. Am ales una cu o singură oprire pentru #25 M8, dar performanţa din partea finală a stintului a scăzut dramatic şi a compromis toată strategia. Am încercat să aducem #24 M8 GTE la standuri în afara schemei, dar am avut o problemă mecanică la partea frontală a maşinii şi a trebuit să abandonăm."

Etapa a noua din IMSA WeatherTech SportsCar Championship, Continental Tire Road Race Showcase, va avea loc la Road America din Elkhart Lake (statul Wisconsin), la 5 august 2018.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare