Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Baja Aragon 2018 - etapa a şaptea, Cupa Mondială FIA de Raliuri Cross-Country

• Încă un podium pentru MINI la a 35-a ediţie Baja Aragon • Echipajul MINI John Cooper Works Rally, format din Jakub "Kuba" Przygonski şi navigatorul Tom Colsoul, a obţinut locul al doilea în clasamentul general • Przygonski îşi păstrează poziţia de lider în sezonul 2018 al Cupei Mondiale FIA de Raliuri Cross-Country

Sport
·
Automotive
·
MINI Motorsport
·
Cross Country Rallies
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~114,54 KB)
  
Photos(8x, ~7,63 MB)

Bucureşti/München. Jakub "Kuba" Przygonski (Polonia) şi navigatorul Tom Colsoul (Belgia) şi-au păstrat poziţia de lideri în Cupa Mondială FIA de Raliuri Cross-Country cu locul al doilea obţinut în clasamentul general al ediţiei 2018 a Baja Aragon. În Spania, echipajul aflat la comenzile #201 MINI John Cooper Works Rally s-a confruntat cu o concurenţă puternică din partea celor doi principali adversari din campionat, dar a avut o evoluţie bună şi şi-a păstrat avantajul cu patru etape rămase în calendarul Cupei Mondiale din acest an.

A fost un final strâns în Baja Aragon 2018, competiţie care a avut un număr-record de participanţi - 230 de maşini la start, inclusiv 32 de sportivi femei -, cel mai mare care a luat parte vreodată în acest raliu.

Cu mai puţin de un minut între primul şi al doilea clasat, singurul echipaj MINI înscris în competiţie a rulat la limită pentru a recupera timpul pierdut în prima parte a programului. Przygonski şi Colsoul a urcat de pe locul al patrulea pe poziţia a doua după ultima etapă, încheind competiţia la doar 52 de secunde de învingător.

Jakub "Kuba" Przygonski: "Ultima zi a fost foarte înşelătoare pentru că a plouat şi a fost mult noroi. Am pierdut ceva timp în ziua anterioară, aşa că planul pentru astăzi (n.r. ultima zi) a fost să rulăm la maximum şi am reuşit acest lucru! Am urcat de pe locul al patrulea pe al doilea şi am fost aproape să-l învingem pe Vasilyev. Suntem mulţumiţi pentru rezultat pentru că a fost o etapă foarte înşelătoare, cu un traseu foarte alunecos în cea mai mare parte, şi am ieşit de pe traseu de câteva ori pentru că trasa era peste tot. Sunt foarte fericit că am putut să ne păstrăm  aderenţa în timp ce am rulat cu viteză ridicată - MINI s-a descurcat de minune pe acest teren dificil."

Baja Aragon 2018: rezultate finale pentru MINI

Pilot

Navigator

Maşină

#

Loc

Timp

Jakub Przygonski (Polonia)

Tom Colsoul (Belgia)

MINI John Cooper Works Rally

201

2

6h38:42,0
+52,0

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare